Cum aleg pantofii potriviţi pentru costum

Dacă eşti bărbat, în mod categoric vrei să ştii cum se asortează pantofii la costum, cum alegi ţinută potrivită pentru diverse ocazii sau cum alegi ochelari de soare în funcţie de formă fetei. Toate aceste lucruri, dar şi altele, le poţi află simplu şi rapid de pe CooloSophy.ro, un site plin de informaţii interesante pentru oricine.
Astăzi însă nu o să vorbim despre alegerea costumului sau a ochelarilor de soare, ci despre alegerea pantofilor potriviţi pentru costum.

Cu siguranţă te-ai confruntat cu o astfel de problema. Acum e momentul să afli cum stau lucrurile cu adevărat sau să îţi aminteşti ceea ce ştiai deja.
În primul rând trebuie să alegi pantofii în funcţie de culoare costumului. Dacă optezi pentru un costum negru, alege pantofi tot negri sau chiar gri. Evita în acest caz pantofii maro.

În cazul în care vrei să îmbraci un costum maro, ideal ar fi să optezi pentru o pereche de pantofi tot în nunaţe de maro. Dacă vrei să fii ceva mai îndrăzneţ, poţi alege şi pantofi albaştri sau bleumarin.
Bărbaţii care aleg un costum gri trebuie să îşi aleagă şi ei cu grijă pantofii. În acest caz e foarte simplu, deoarece costumul gri merge cu orice culoare de pantofi.
Foarte la modă sunt costumele bleumarin. În acest caz, pantofii ideali trebuie să fie maro. Chiar arată bine şi obţin un efect plăcut.

Pantofii trebuie aleşi şi în funcţie de stilul adoptat. Sunt costume foarte elegante şi costume mai casual. Aşa alegi şi pantofii, în funcţie de stilul costumului.
Niciodată nu îţi cumpără pantofi în care să nu te simţi confortabil, oricât de mult ţi-ar plăcea. E important că atunci când mergi să ai gradul de confort dorit, pentru a nu fi jenat în nici un fel.

Dacă vrei să fii în tendinţe, ţine cont de ce anume se poartă în perioda în care vrei să îţi cumperi pantofii. Însă, nu uită că cel mai important este să îţi fie comozi şi să arate bine la ţinută pe care o adopţi.
Mai ştii şi alte sfaturi pentru alegerea pantofilor? Lasă-le în comentarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *