Cum aleg incaltamintea de piele?

Femeile adora pantofii de orice fel. Fiecare femeie are propriile gusturi in materie de incaltaminte. Unele dintre ele vor pantofi cu toc high-class, altele pantofi simpli, cu un toc mic si elegant. Deseori, atat barbatii, cat si femeile opteaza pentru incaltamintea confectionata din piele. In cele ce urmeaza venim cu o serie de sfaturi care te pot ajuta atunci cand alegi incaltamintea de piele. Primul lucru pe care trebuie sa il ai in vedere este numarul perechii de incaltaminte.

Numarul trebuie ales cu grija, astfel incat incaltamintea sa iti fie comoda. Nu trebuie sa iti iei o incaltaminte prea mare sau prea mica. Ideal ar fi ca incaltamintea pe care o achizitionezi sa fie cu 0,5 cm mai mare decat piciorul tau. Dupa cum bine stii, talpile nu au aceeasi lungime la ambele picioare, fapt pentru care e bine sa iei marimea care iti vine cel mai bine pe piciorul mai mare.

image

Un alt lucru pe care trebuie sa il ai in vedere este captuseala unei perechi de incaltaminte din piele. In sezonul rece de exemplu, poti purta o incaltaminte din piele cu o captuseala din material textil. In sezonul cald insa, nu este recomandata captuseala din material textil, deoarece picioarele transpira cu usurinta. In sezonul cald se foloseste pentru captuseala mesina. Incaltamintea din piele trebuie folosita si intretinuta in mod corespunzator. Astfel se recomanda incaltarea cu ajutorul unei linguri speciale care va ajuta la protejarea staifului, iar incaltamintea se va curata cu ajutorul unei carpe moale sau a unei perii. Incaltamintea de piele este foarte comoda si poate arata foarte bine. Ea se asorteaza cu usurinta tinutelor de zi cu zi si ii va oferi piciorului tau confortul dorit. Daca nu ai incaltaminte de piele in garderoba ta, poate a venit momentul sa faci o noua achizitie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.