Cu Jeffrey pe străzile din Bucureşti

"Mergând pe străzile Bucureştiului şi făcând comparaţia cu un an, doi în urmă, observ o ameliorare a activităţii economice. În loc să văd magazine care se închid, văd magazine care se deschid. Cred că există sentimentul ca am trecut hopul"

Acum, pentru voi, cititorii mei dragi, urmează un test destul de greu: pe ce stradă credeţi că s-a plimbat Jeffrey şi ce magazine noi a văzut el?

PS: Pro TV l-a numit pe ăsta “premierul din umbră al României”. Pentru cei care se întreabă de ce nu se întâmplă şi la noi aceleaşi lucruri ca la greci sau italieni, răspunsul e simplu: prin intermediul papagalului ăsta, a lingăului de Boc şi a nevertebratei de Băsescu, relaţia noastră cu FMI e de sluj total.

franks_fmi2

4 thoughts on “Cu Jeffrey pe străzile din Bucureşti”

    1. @Constantin: din pacate da..astia de la Pro TV chiar i-au zis lui Franks: “dumneavoastra sunteti prim ministrul Romaniei”

  1. Pe ce strazi o merge nenorocitul asta ?!O trece si prin….Ferentari ?O face vre-o plimbare si pe …Iacob Andrei sau Zabrauti , sau …prin Berceni?Sa vina prin Berceni sa vada oameni ce se uita la magazinele alimentare , privesc preturile si…se tot duc in drumul lor!Sa vina in mortii masii sa vada cati oameni n-au servici , deoarece postul le-a fost desfiintat in urma ideilor cu care a venit domnul Franks….prin “grija ” guvernantilor ce dovedesc nu numai incompetenta ci si faptul ca in materie de onoare , de orgoliu…mai au mult de invatat …desii multi dintre cei ce fac parte din Guvern au cate doua sau trei facultati.Cred ca suntem singura tara cu trei prim ministri Franks, Basescu si …loaza aia de Boc alege-s-ar prafu’ de toti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *