Cu Englishconnection.ro mi-am aprovizionat eu magazinul de Craciun

Ei, da am vrut un magazin de Crăciun memorabil, în care oamenii de pe tot globul să găsească tot ceea ce-și doresc. România este un stat prietenos și tolerant, de aceea în marile orașe conviețuiesc oameni din diferite colțuri ale lumii, veniți aici să studieze, să lucreze, cu afaceri sau aduși de o fascinantă poveste de dragoste. De câte ori mă duc în străinătate, ador să găsesc în magazine rafturi cu produse românești și mă umple de mândrie faptul că și cumpărătorii străini le iau cu asalt. La fel simt probabil și turcii și indienii sau africanii de la noi, de aceea în magazinul meu trebuie să fie de toate: de la șaluri din Cașmir, la podoabe africane, dulciuri turcești și îmbrăcăminte tradițională indiana.

Dar cum să fac asta, fiindcă mai sunt 3 săptămâni până la magică sărbătoare, iar în țară sunt multe lucruri de pus la punct?

-Draga mea, aprovizionarea se face pe internet acum! Iei legătură cu producătorii, negociezi comanzi, achiți și primești. Oamenii sunt de bună credință fiindcă referințele online sunt la mare căutare, îmi spune cea mai bună prietena.

-Cu care engleză, o intreb?

-Cu cea pe care o vei învață la englishconnection.ro îmi răspunde sigură pe ea!

“Ar fi prea frumos să pot să comand și să negociez direct de la sursă toate aceste lucruri, dar de la vis la realitate și de la teorie la practică este distanță că de la pământ la cer!”

De ce nu pot eu să văd jumătatea plină a paharului, nu știu! Iată, prietenă mea nu știa o boabă de engleză, dar când au început să colaboreze cu englezii și americanii au fost obligați să devină vorbitorii acestei limbi.

-Imagineaza-ți că ne impun să pronunțăm și să gândim că nativii, îmi spunea ea cu îngrijorare și nu știu decât: “My name is Lora, nice too meet you!”

Acum o priveam cu admirație cum ia delegația străină de la aeroport, o plimbă prin tot orașul, o cazează la hotel și joacă rolul de translator între englezi și furnizorii de servicii din România. Să-i spun acum că eu nu am talent la limbi străine, iar cei de la Englishconnection nu vor scoate din mine ce au reușit să facă din ea???

-Inceteaza cu îndoială asta! Au peste 30 de ani de experiență în domeniu și cei mai buni profesori de engleză din România! Să-ți mai spun de suporturile de curs și de metode? Nu ai de unde să știi ce ești în stare, până nu încerci. Nu-ți refuză șansă de a deveni una dintre cele mai bune vorbitoare de limba engleză din țară! Chiar nu-ți poți lua capacitățile intelectuale în serios?

Dusul ei cu gheață mi-a făcut bine. Astăzi vorbesc la telefon cu colaboratorul turc. Comand nuga cu migdale, baclavale și diverse sortimente cu rahat (cel cu mentă este mortal). Mâine vorbesc pentru salurile de Cașmir și rochiile indiene…

Incet-încet sosește marfă de la capătul lumii, iar magazinul se umple. Colegilor de breaslă care mă întreabă cine îmi aprovizionează magazinul, le răspund fără să stau pe gânduri: Englishconnection.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *