Cum ajuta colaborarea cu o Unitate Protejata persoanele cu dizabilitati

Ti-ai dorit vreodata sa faci ceva mai mult pentru cei din jurul tau? Ti-ai dorit vreodata sa le fii aproape persoanelor care au anumite neajunsuri sau anumite greutati? Te-ai gandit vreodata sa ajuti persoanele cu dizabilitati?

Cei de la Compania DDD s-au gandit si prin urmare au infiintat o Unitate Protejata. Sa o luam insa cu inceputul.
In anul 2011 s-a infiintat Compania DDD in Bucuresti. Compania DDD oferea si ofera servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie. Cu timpul, datorita succesului avut, firma s-a extins si in alte orase ca: Timisoara, Constanta sau Targu Jiu.

Orice companie are nevoie de o firma deratizare care sa asigure astfel de servicii, asadar, clientii nu au intarziat sa apara.
In anul 2014, Compania DDD a inceput sa lucreze ca si Unitate Protejata, angajand persoane cu dizabilitati de diferite tipuri si dandu-le acestora un loc de munca, in functie de tipul de dizabilitate, astfel incat orice angajat sa se simta o persoana normala.

In anul 2016, Compania DDD a primit autorizatie de functionare ca si Unitate Protejata, ceea ce inseamna ca are peste 30% angajati cu dizabilitati si poate colabora cu orice firma pentru a oferi servicii.
Colaborarea cu firma DDD aduce doua mari beneficii oricarei companii cu peste 50 de angajati, si anume scapa de doua obligativitati. Conform legilor existente in Romania, firmele care au peste 50 de angajati sunt obligate sa angajeze cel putin 4% persoane cu dizabilitati. In caz contrar, trebuie sa plateasca lunat catre bugetul de stat sau sa achizitioneze produse/servicii de la o Unitate Protejata autorizata. Totodata, serviciile furnizate de Compania DDD sunt si ele obligatorii in orice companie, deoarece orice firma trebuie sa aiba un contract cu o firma care actioneaza pentru deratizare, dezinsectie si dezinfectie.

Acestea fiind zise, daca vrei sa vii in ajutorul persoanelor cu dizabilitati si vrei sa le ajuti sa isi gaseasca mai usor un loc de munca, intra pe CompaniaDDD.ro si vezi despre ce este vorba. Pe site vei gasi clar toate detaliile.

O Unitate Protejata ii poate ajuta pe oamenii cu dizabilitati mai mult decat ai putea crede. Existenta unui loc de munca este pentru acesti oameni un motiv pentru a se trezi in fiecare dimineata cu chef de viata, un motiv pentru a functiona normal intr-o lume care este de multe ori anormala.

Daca ai o firma, nu mai sta pe ganduri. Cauta chiar acum o Unitate Protejata si incheie un parteneriat. Daca nu detii propria ta firma, dar esti angajat/a la o companie care alege solutia de a plati lunar catre bugetul de stat, informeaza-ti superiorii in privinta existentei Unitatilor Protejate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *