CTP vs Mircea Badea

Urmărind disputa epistolară dintre cei doi, derulată pe parcursul câtorva zile, nu pot să trag decât o singură concluzie: CTP se plictiseşte rău.

Altfel nu înţeleg de ce i-ai acorda atâta importanţă căţelului de serviciu de la Grivco. Pentru că, dincolo de multe momente când e amuzant, Badea nu va putea să îşi depăşească acest statut.

Bine, nu îl împiedică nimeni să se creadă jurnalist. Aşa cum nimeni nu a împiedicat-o pe draga sa prietenă, Teo, să se creadă parlamentar.

mircea-badea-si-teo-525x367

One thought on “CTP vs Mircea Badea”

  1. Ai mare grije ce spui despte Teo Trandafir: este prlamentar in colegiul in care locuiesc si eu …prafu sa se aleaga de ea de excroaca!Mircea Badea nu s-a considerat NICIODATA jurnalist si a afirmat asta de zeci de ori.Intotdeauna a spus ca este doar un comentator.Cat despre faptul ca se da la CTP…pai n-ar fi prima data iar CTP-ul n-ar trebui sa se supere , acesta este obicei vechi de pe timpul lui…Eminescu . Da pana si Eminescu asa cum sti in calitate de jurnalist la Timpul a scris la comanda o gramada de porcarii si la adresa rivalilor politici si la adresa rivalilor din presa si har Domnului …erau destui , iar Eminescu …cam la fel de tanar { insa cu o opera solida in spate , la acea data … spre deosebire de Mircea Badea} precum ” catelul” de serviciu al lui Voiculescu .Asta e …nimic nou sub Soare! :satansmoking:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *