Câteva ştiri de weekend

– Biserica Ortodoxă a Chişinăului a lansat un avertisment către politicienii care vor susţine legalizarea căsătoriilor între persoane de acelaşi sex că urmează să fie excomunicate din Biserică şi vor pierde dreptul la Împărtăşanie. Oare ar merge şi la noi o astfel de măsură?

– Înalt Prea Sfinţia Sa, Pimen, Arhierpiscop al Sucevei şi Rădăuţilor a salutat poziţia deputatului liberal Alexandru Băişanu, cel care a declarat că nu va susţine prin votul său pe cei care confundă fericirea cu funduleţul.

– Deputatul Nicolae Păun vine să revoluţioneze sistemul juridic de la noi şi ne propune renunţarea la orice lege şi adoptarea celor 10 porunci ca legi definitorii ale statului român.

Trăim vremuri vesele, pline de oameni veseli. Oare suspendatul pe unde petrece acest weekend prelungit?

cele10porunci

3 thoughts on “Câteva ştiri de weekend”

 1. Cred ca “Prea Sfintii Parinti ” ai Bisericii Ortodoxe a Moldovei si indeobste cei din cea a Chisinaului s-au spurcat cu vinul de “impartasanie ” altminteri nu-mi pot da seama cum de le-a scapat asa o gogomanie de-l face si pe Dracu’ sa rada ? 8)

 2. L-i se rupe alora p….a de excomunicare si de ce mai zice BOM !!! Nicolae Paun ….pai inainte sa fi propus sa renuntam la orice lege si sa adoptam doar cele 10 porunci ca legi definitorii …ar trebui sa stie ca-ntre cele 10 Porunci exista una pe care el in calitate de avocat o incalca foarte des : Porunca a 9-a …iar neamul din care face el parte { etnia rroma } incalca zilnic Poruncile : 10 , 9 , 8, si 7 8) !!

 3. Uite, iti mai dau o stire de weekend, ca tot ai “uitat” convenient sa-mi raspunzi pe topicul ala:

  http://www.ghimpele.ro/2013/06/pana-la-dumnezeu-te-mananca-functionarii-parintele-arsenie-boca-intre-secretariatul-bisericii-ortodoxe-romane-si-sfintenie/

  Fi-ti-ar javrele in sutana ale dracu’ sa-ti fie :D

  @ Marian
  Cred ca nu-ti merge tastatura si in loc si-n loc de pula a iesit p… :D Stai linistit, nu li se rupe nici aia. Poate doar ca la cei din bor, intr-un baietel fraged…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *