Câteva întrebări foarte bune ale lui Antonescu pentru PSD

O ieșire publică foarte virulentă, dar bună, a avut Crin acum câteva minute la emisiunea 100 de minute de la Antena 3.

Practic, liderul PNL ridică câteva întrebări foarte puternice pentru PSD și Victor Ponta. Să le punem și noi aici și să așteptăm răspunsurile cuvenite:

1) PSD, susțineți sau nu proiectul Roșia Montana? Nu puteți să stați și să dați vina doar pe PNL că a blocat proiectul.

2) Victor Ponta, cine a angajat România în acest proiect de nu mai avem niciun drept de decizie, nici măcar noi, Parlamentul?

3) Dacă aceste despăgubiri există, de ce nu este premierul campionul susținerii acestui proiect, astfel încât să convingă Parlamentul să voteze pentru?

Bravo, Crin, pentru ieșirile din ultimele zile. Pare că ai revenit acolo unde îți e locul !

crinantonescuponta

6 thoughts on “Câteva întrebări foarte bune ale lui Antonescu pentru PSD”

  1. Eu am o singura intrebare pentru Crin Antonescu : oare promisiunea ca PSD-ul al va alege pe el , pentru scaunul de la Cotroceni { promisiune ce se poate dovedii o iluzie , ca mai toate promisiunile PSD-ului }, merita scaderea pe care PNL o are in sondaje si care-i dramatica dupa umila mea parere ? 8)

  2. Si apropo de ceea ce spuneai referitor la iesirile lui Crin din ultimele zile : te cam grabesti cu laudele Iancule ! Deocamdata Antonescu sta exact ” acolo unde ai e locul ” , adica unde PSD-ul si Victor Ponta l-au pus : pe linia de asteptare , asteptare ce se poate dovedii … asteptare in zadar , chiar daca-l are in staff-ul sau de campanie pe Nils Snnecher ! 8)

  3. Iancule fratele meu…de credinta 8) : tu nu esti zdravan la cap ?! Ce vacanta omule ? Pai atunci cand vrei cu totdinadinsul scaunul de la Cotroceni ….iti mai arde de vacanta ? Mare minune de nu va gasii locul antamat deja altuia …cu toata calatoria pe care a facut-o el in America cu tot !!!!Iar chestia cu ” limitele normale ale erodarii aduse de guvernare “….ma lasi ?!!! Asta-i deja limbaj de lemn , cine dracu al mai ia in consideratie ?! 8) Ce dracu ma ….te credeam om serios ! 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *