Criterii pentru a alege sapunul pentru hotel

Sa fii managerul unui hotel este o misiune foarte greu de realizat, acest lucru datorandu-se responsabilitatilor pe care le presupune un astfel de loc de munca. Totul trebuie sa arate ireprosabil iar serviciile oferite trebuie sa fie de cea mai buna calitate, lucruri pe care nu le poti obtine in cazul in care nu stii cum sa conduci un grup de oameni. Daca tot am adus aminte despre oameni, selectarea si pregatirea personalului care lucreaza in hotel este o alta misiune care trebuie realizata cu succes de catre un manager de hotel.
Pentru ca, clientul sa fie pe deplin multumit de perioada in care acesta a fost cazat in hotel trebuie ca produsele utilizate de catre acesta pe perioada sederii in hotel sa fie de cea mai buna calitate. Acest lucru presupune ca hotelul sa ofere doar produse cosmetice produse doar de branduri celebre. Sapunul este unul dintre cele mai utilizate produse oferite de catre hotel motiv pentru care calitatea acestuia trebuie sa fie ireprosabila. Ce inseamna calitate ireprosabila atunci cand vine vorba despre un sapun hotel? Poate ca multi dintre cei care se cazeaza in hoteluri nici nu dau importanta acestui aspect insa eu tratez acest aspect cu o atentie deosebita ori de cate ori ma cazez in cadrul unui hotel. Fac acest lucru pentru ca de calitatea sapunului pe care hotelierii mi-l ofera depinde igiena mea corporala pe perioada cat stau in respectivul hotel. Pentru a fi pe deplin multumit de calitatea sapunului oferit acesta trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte:
1.In primul rand trebuie sa aiba un miros cat mai placut, puternic insa nu deranjant. Aroma acestuia trebuie sa fie universala astfel incat sa fie pe placul oricarui om care se cazeaza in hotel.
2.Trebuie sa fie un produs care este testat de catre specialistii din medicina astfel incat acesta sa nu produca alergii sau reactii adverse.
3.Brand-ul care produce sapunul pentru hotel trebuie sa fie un brand cunoscut la nivel international pentru a sti ca produsul respectiv este de cea mai buna calitate. De asemenea oferirea produselor cosmetice este si un gest de respect pe care hotelierii il arata fata de clienti, lucru pe care eu il apreciez foarte mult.
4.Concentratia sapunului este un alt criteriu ce trebuie avut in vedere in momentul in care vine vorba despre calitatea sapunului oferit de catre hotel. Acesta trebuie sa aiba o concentratie cat mai mare astfel incat sa nu fie nevoie utilizarea unei mari cantitati de sapun pentru a indeparta murdaria.
5.In cazul in care sapunul pus la dispozitie de catre hotel este lichid atunci cantitatea acestuia este un alt lucru la care eu sunt atent pentru a stabili daca pe viitor voi mai apela sau nu la serviciile respectivului hotel.

In concluzie pentru ca, clientii unui hotel sa fie pe deplin multumiti de perioada in care acestia sunt cazati cei care conduc hotelul trebuie sa fie atenti la micile detalii pentru ca de cele mai multe ori acestea fac diferenta. Alegerea sapunului este cu siguranta unul dintre detaliile care fac diferenta, cel putin din punctul meu de vedere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p