Cristian Diaconescu, un penibil

Nu mi se pare nimic mai trist decât să vezi un om în deplinul slugărniciei sale. Am urât toată viaţa lingăii ordinari, pupincuriştii care cred că prin umezeala buzelor pe fundul potrivit ajung să însemne ceva.

Diaconescu intră în această categorie. Şantajabil, lipsit de coloană, este cel care lansează când doctrine de stânga, când proiecte populare de dreapta.

O mizerie.

imagekeep left Via: Lilick

9 thoughts on “Cristian Diaconescu, un penibil”

  1. Diaconescu n-a fost si Ministru de Externe la un moment dat ? “Diplomat ” ce vrei ? Si pentru ca am citit despre faptul ca atunci cand erai: ” mic” , doreai sa te faci Dumnezeu…{?!} te intreb { aducandu-mi aminte si de faptul ca esti ” parte ” a BOR }: ce dracu va venit voua popilor cu chestia aia , cu dorinta unor capi ai BOR de a devenii senatori de drept, cu dorinta unor capi ai BOR ca ortodoxia sa fie trecuta in Constitutie drept singura religie { biserica } oficiala in stat ? V-ati adus brusc aminte de Miron Cristea ? Pai de ce nu solicitati ca un “cap” al BOR sa fie prim ministru { ca si Miron Cristea in perioada interbelica } eventual Prea Fericitul …Daniel ?Ce dracu ma frate Romania nu mai este un stat laic ? In loc sa va ingrijorati de faptul ca ati scazut in toate sondajele la capitolul incredere in randul populatiei , in loc sa va ingrijoreze faptul ca la nivelul Romaiei sant sute de mii de copii nealfabetizati , care mor pur si simplu de foame , care sant nevoiti sa abandoneze scoala , copii ce sint agresati sexual , copii tratati ca sclavi { in secolul XXI }, adulti ce n-au paine pe masa si din acest motiv ajung delicventi….voi va ganditi la…avantaje ?Ati luat-o pe urmele ” revolutionarilor ” de la ’89 ?Te-ntreb pe tine deoarece …esti singurul pe care-l pot intreba si mai esti si parte a BOR.L-am intrebat si pe popa Cacalau de la “Mihail si Gavrila “{ biserica din cooltu’ strazii }dar asta credea ca-l iau la misto !

    1. @marian ideea IPS Laurentiu este o prostie fara margini. Biserica nu face si nu trebuie sa faca politica

  2. “Nu mi se pare nimic mai trist decât să vezi un om în deplinul slugărniciei sale. Am urât toată viaţa lingăii ordinari, pupincuriştii care cred că prin umezeala buzelor pe fundul potrivit ajung să însemne ceva.”

    :D
    initial am crezut ca ai scris o autobiografie.

  3. Iancule…pentru care motiv spune ” vio” ca ” ai scris o autobiografie ” ?De cand te deranjez eu pe blog si sant vreo…doi ani aproape { la tine acasa ca sa zic asa } n-am vazut mainifestari de slugarnicie sau de pupincurism expuse pe blogul acesta .Bine mai putin cand a fost vorba despre BOR insa te-am inteles deoarece , ai avut corectitudinea de a recunoaste faptul ca esti parte a ei . Altminteri i-ai luat in baza cam pe toti , inclusiv pe liberalii tai .Deci unde gaseste “vio” ca ceea ce ai postat seamana cu o…. autobiografie ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *