Cristi China Birta mă ameninţă. Să îmi cumpăr armă?

Bichonul suprem al onlineului românesc scrie un mic articol despre mine. Aici.

Ce omite să spună în articol reprezintă de fapt justificarea atitudinii mele de faţă de el. Am tăcut până acum în privinţa asta, dar nu cred că mai are rost să o fac.

Pe scurt, acest vânzător de suflete 2.0, în iarnă, când tot făcea pe susţinătorul lui Mircea Diaconu şi lansa campanii de susţinere pentru ca marele actor să îşi facă blog, ca răspuns la atitudinea mea care vorbea pur şi simplu despre atitudinea lui de om lipsit de demnitate, a sunat un deputat român, nu îi dau numele, spunându-i că nu îl va mai susţine în campaniile sale, dacă nu mă potolesc.

Mai pe scurt: eu sunt aici pentru bani. Îţi fac campanie, îţi iau banii, dar potoleşte-l pe Iancu. Pentru că omul nu suportă decât linguşitorii lângă el.

O perioadă l-am lăsat în pace, până la momentul în care atacurile sale la adresa PNL au devenit jegoase rău. Ca atare i-am răspuns omului cum merită. Exagerând poate în ceea ce o priveşte pe soţia lui. Căreia îi cer scuze.

Nu în ultimul rând, domnul Birta lansează ameninţări la integritatea mea fizică: “Nu zic mai mult, căci sunt sigur că viaţa mi-l va aduce în faţă de personajul de mai jos. Sunt absolut sigur de asta.” Nu-i bai, dacă omul vrea să dea..îi pot oferi şi satisfacţia asta..pentru siguranţă o să îmi iau armă. Nu sunt bun la dat cu pumnul, trebuie să fim pe picior de egalitate într-un fel.

image

Leave a Reply

Your email address will not be published.