Crin, nu masajul erotic aduce PNL la guvernare !

Congresul a trecut..ceea ce era de ales s-a ales, acum ar trebui sa aplicam o strategie clara de comunicare si nu numai, strategie prin care partidul nostru ar trebui sa inceapa lungul drum al castigarii alegerilor din 2012.

Crin se misca bine…apare des la tv, fie in emisiuni, fie in declaratii politice legate de orice eveniment. Portocalii l-au recunoscut drept principal adversar si ca atare s-au pus cu tunurile pe el. Avem deci vizibilitate, avem comunicare..in principiu ar trebui sa fie bine..practica ne omoara.

Stiam inca din ziua congresului de situatia lui Dragos Dinca, fostul presedinte al filialei sectorului 2 al PNL, cel care inca de pe atunci stia ca va fi mazilit..motivul: a fost de partea lui Ludovic Orban la alegerile pentru presedintia PNL. Am preferat sa mentin secret tot ceea ce am discutat cu Dragos, la fel voi face si acum, dar nu pot sa tac vazand cum ne dinamitam singuri din interior, promovand non-valori care nu fac altceva decat sa ofere munitie adversarilor politici si tuturor celor care nu au PNL la suflet. Despre ce este vorba?

Zilele trecute a aparut pe blogul Adrianei Dutulescu un material legat de PNL sector 2 si schimbarile de pe acolo. Aflam astfel ca domnisorul Ionut Negoi (sincer nu am auzit niciodata de el) face parte din Biroul de Conducere al PNL Sector 2. Bravo veti spune ! Pai bravo sa fie, ca uite baiatul, prin talentele sale, aduce si fete noi in partid, mai bine zis, fetele sale de la salonul de masaj erotic “LasDosLunas” ..

(sursa foto: Adriana Dutulescu)

Prins cu rata, ce ne spune tanarul liberal, viitor cine stie ce prin guvernele din umbra?: “Nu datorita salonului de masaj am urcat in functie. M-am implicat financiar in campania electorala si mi se pare normal sa primesc o functie conform meritelor”.

 

(sursa foto: facebook)

Crin, nu cu astfel de manevre si de personaje aduse in prim plan vei reusi sa aduci partidul la acei 30% pe care ii visam ! Degeaba ai tu discurs frumos, degeaba il faci tu pe Basescu din vorbe…ai mare grija si la ce se intampla in ograda noastra, caci altfel exista riscul sa te trezesti la un moment dat sa te gandesti, uitandu-te la oamenii pe care ii promovezi, prin girul tau direct sau indirect si sa spui: sunt prea bun pentru partidul asta…si poate o sa vrei si tu sa te faci independent…

PS: O vorba draga si catre marele invins al alegerilor pentru presedinte din PNL: Ludovic Orban..dezamagitoare atitudinea dumneavoastra domnule Orban…nici nu sunteti alaturi de Crin, “Ludovicul si Crinul vor merge impreuna” sunand acum a gluma proasta..nici nu va aparati ca un adevarat lider oamenii care au stat alaturi de dumneavoastra pana la finalul bataliei de la Congres…PNL are nevoie de Ludovic Orban, omul bataios, omul capabil sa apare ideile liberalismului pana in ultima clipa…ce ziceti…il vom mai vedea pe acest Ludovic?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *