4 thoughts on “Crin Antonescu: "Romanii nu stiu ce este aceea solidaritate adevarata"”

  1. Si-asta sa ma lase cu lectiile despre solidaritate. Daca era un om corect nu se ducea sa il pupe in fund pe Geoana dupa ce a vazut ca n-a iesit in primul tur. Pana atunci, in campanie, mancase ce nu trebuie si despre Base si despre primul numit in chestiune. Mi-e scarba de ipocriti!!!
    Are dreptate cand spune ca nu stim ce e aia solidaritate, ca ne comportam ca niste servitori si asa avem bineinteles baroni, dar nu mi se pare omul potrivit sa vorbeasca despre lucruri de genul asa cum multi politicieni nu sunt in masura sa vorbeasca multe lucruri.

    1. @sorinica exagerezi un pic..gestul facut de crin in campanie, de a se alatura lui Geoana a fost un gest politic normal..a urmat o linie..si nu e vorba de pupat in fund, sa nu uitam cine era pe ascendent atunci. nu generaliza parerea ta despre anumiti politicieni catre toti…nu e corect:)

  2. Mda, ii gasesti scuze pentru ca esti de partea pnl-ului din cate am vazut. Nu exagerez pentru ca intamplator l-am vazut in Brasov in campanie. Gest politic normal…pfff…asta spune multe despre oamenii din politica in general.
    Daca vine pnl-ul la putere si isi vor arata si ei adevarat fata ce ai sa faci: ai sa ii ponegresti pe blog asa cum faci cu actuala putere sau ai sa le gasesti scuze? Sunt tare curioasa. Nu te deranja sa imi raspunzi pentru ca vorbele sunt doar vorbe, indiferent de raspunsul tau. Astept sa ne fraiereasca si astia. Ma intreb oare dupa asta ce se va intampla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *