Crin Antonescu, persona non grata la Consiliul Național PSD

Ce repede au apus vremurile în care Crin Antonescu venea la congresele PSD și ridica sala în picioare. Ieri, numele președintelui PNL a fost ascuns de pe buzele tuturor celor care au luat cuvântul.

Liviu Dragnea, fratele mai mic al lui Crin, asta acum un an, era mai preocupat să se converseze cu Mihaela, ”nu am bun simț”, dragostea mea. Iar președintele PSD; premierul României și pontacul coabitator, a ținut un discurs preț de 20 de minute, timp în care nici măcar o data nu a rostit numele colegului său, președinte al PNL și co-președinte al USL, Crin Antonescu.

În timp ăsta, Crin vorbea la alegerile PNL sector 3 de USL ca de o alianță funcțională. De ce? Ce rost mai are?

crinantonescuponta

4 thoughts on “Crin Antonescu, persona non grata la Consiliul Național PSD”

  1. Uite frate Iancule asta …chiar nu reusesc s-o pricep : venea la congresele PSD si cu adevarat era aplaudat la scena deschisa iar ieri….Ce s-a petrecut intre timp ? Si-a dat in sfarsit Antonescu seama ca aceasta Alianta este toxica si trage PNL-ul in jos …si-au dat seama aia de la PSD ca Antonescu este mai bun in materie de gargara decat cei mai buni de la ei ? Care-i secretul ? Sa nu-mi spui ca-i vorba despre ” strategie de partid “…. ca ma supar ! 8)

    1. @marian antonescu a stiut de la bun inceput in ce se baga cu alianta asta. Acum nu ramane decat sa remediem situatia

Leave a Reply

Your email address will not be published.