Crin Antonescu are dreptate !

Anul ce vine vorbim de o bătălie electorală în care USL trebuie să ia uşa fiecărui român la rând, să vorbească cu fiecare om în parte şi să acopere toată ţara la pas.

Are dreptate Crin şi când spune că avem nevoie de oameni în fiecare comisie electorală, oameni care să nu mai poată trăda aşa de uşor, oameni care să păzească fiecare vot al oamenilor.

Bun, acum că am convenit că preşedintele PNL are dreptate, ar fi cazul şi să ne punem la treabă. Nu de alta, dar ca să construim o astfel de structură a militanţilor şi membrilor de partid e nevoie de mult timp, efort şi analiză.

Nu vreau să las să treacă neobservată declaraţia lui Valerian Vreme (este ministrul Comunicaţiilor, nu mai căutaţi pe google):

“Aş vrea să aduc aminte de alegerile din 2004 şi, dacă vă amintiţi acele alegeri, le-am câştigat folosind telefonul mobil, folosind sms-ul. Următorul război care va fi peste un an o să-l câştigăm sigur, dar de data asta eu zic că internetul va fi principalul teren de luptă. S-au făcut revoluţii pe Facebook, se dau jos guverne, se pun preşedinţi, se investesc bani, reprezintă la ora actuala cel mai uimitor bussines”

No-nameul din fruntea Ministerului Telecomunicaţiilor are dreptate. La alegerile din 2012 internetul poate fi zona unde USL să îşi betoneze scorul electoral, balansând astfel accesul destul de greu la electoratul rural, cel care poate fi uşor cumpărat cu nişte ulei şi făină.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *