Crin Antonescu: ”Alianța cu PC nu mai există”

Era normal ca, după declarațiile mizere date de Dan Voiculescu la adresa PNL, singura reacție să fie aceasta. PC, soluția imorală din totdeauna a politicii românești, nu face altceva în acest moment decât să trădeze din nou, așa cum a făcut-o mereu.

Nu are rost să ne învârtim după degete, PC ca partid există atâta timp cât va exista Antena 3 și trustul media deținut de familia Voiculescu. E interesantă de urmărit poziționarea principalelor vedete Antena 3 față de noua situație.

Va deveni Crin o țină a lor?

crin_antonescu_dan_voiculescu2_04571900

3 thoughts on “Crin Antonescu: ”Alianța cu PC nu mai există””

  1. Dupa parerea mea Crin Antonescu are dreptate ! Pai cat sa ai rabdare ca pe un post de televiziune apartinand prietenului ” aliatului ” tau sa fi porcait zi de zi de aproape un an de zile ?! Insa ….nu cred ca USL-ul se va rupe datorita PC-ului …astia sint prea mici pentru un razboi atat de mare ! De fapt daca PC-ul lui Voiculescu nu s-ar fi alipit PSD-ului si PNL-ului vizand un inamic comun ….astia n-ar fi atins nici macar ” pragul ” de intrare in Parlament ! Sa-i vad in 2014 …mare lucru de nu vor urma soarta PNT-CD .PC-ul nu se numea pana mai nu stiu cand Partidul Umanist ?Daca atunci au reusit sa pacaleasca electoratul , in 2014 nu au nici o sansa sa mai pupe Parlamentul decat cel mult de la distanta !Pacat d e PNL …deoarece a scazut foarte mult in ochii electoratului { nu vorbesc despre ” eectoratul dur ” asa cam cum estu tu frate Iancule } prin aceasta alianta toxica si…te rog sa-ti amintesti ca inclusiv la matalutza pe blog mi-am exprimat aceasta parere .

  2. Lazaroiu nu-i javra aia tziganeasca ce a fost la un moment dat si ministru nu stiu pe unde si chiar si consilier la Cotroceni ? Ce s e va face cand nu va mai fi Basescu ca sa-l linga-n ….popou ? Se va duce administrator la Ioana Basescu la mosie …ca si aia are nevoie d e niste limbi in….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p