Creditul rapid – o soluţie la problemele tale financiare

bani

Cu toţii ne-am dorit la un moment dat să mergem într-o vacanţă, să ne cumpărăm un gadget, haine, obiecte electrocasnice sau multe alte lucruri care costau mai mult decât ne-am fi permis.
Unii îşi doresc aceste lucruri chiar şi acum, în acest moment. Ce e de făcut? Păi, cel mai simplu e să optezi pentru un credit rapid de la Happy Credit. Dacă intri pe http://www.happy-credit.ro/ poţi obţine un credit rapid cu buletinul.

Care sunt paşii pe care trebuie să îi urmezi? Intri pe site selectezi suma de care ai nevoie şi perioada în care doreşti să achiţi creditul, după care aplici. Ţi se va cere să completezi cu judeţul, numele, numărul de telefon şi adresa de e-mail, după care vei fi contactat/a de către un reprezentant al companiei care-ţi va spune ce ai de făcut mai departe. În cel mai scurt timp banii vor intră în posesia ta. Poţi împrumută de aici cu buletinul până la 10.000 lei. Astfel vei putea merge în vacanţă mult visată, îţi vei putea cumpără ceea ce îţi doreşti sau vei face faţă cu uşurinţă cheltuielilor neprevăzute.

Multe persoane apelează la instituţiile financiare nebancare pentru a solicită un credit rapid din cauza faptului că a apărut o cheltuiala neprevăzută. Când ţi se strică maşină, frigiderul, aragazul sau mai ştiu eu ce, nu poţi amână prea mult. Dacă nu ai de la cine să împrumuţi, Happy Credit poate fi partenerul tău de încredere atunci când ai nevoie de bani.

Eu prefer această varianta şi evit să împrumut de la rude sau prieteni. Un astfel de credit este rapid, sigur şi discret. Nu ştie nimeni ce am eu nevoie, că nu am bani sau că plec în concediu cu bani dintr-un împrumut. Însă, eu îmi trăiesc astfel viaţă aşa cum îmi doresc şi mă pot bucură în linişte de plăcerile ei.
Ultimul împrumut l-am făcut în vara, pentru a merge în concediu în Grecia. A fost minunat. Mă gândesc deja la următoarea destinaţie de vacanţă.

Dacă şi tu ai nevoie rapidă de bani, optează pentru un credit rapid doar cu buletinul.

One thought on “Creditul rapid – o soluţie la problemele tale financiare”

 1. Iancule,

  Am toata consideratia pentru oamenii care trebuie sa gazduiasca publicitate pe paginile lor.

  Cu toate astea, una este sa manânci c…t, alta este sa îi lauzi gustul!

  Creditul acordat facil si usor este o practica comerciala neloiala. Acordarea facila si rapida a unui credit – care nu solutioneaza problemele financiare ale nimanui ci agraveaza situatia financiara a oricarui debitor cu dobânzile si comisioanele aferente – contravine obligatiilor profesionale ale bancherului. Ce ar trebui sa conteze pentru bancher este bonitatea debitorului, capacitatea sa de a rambursa creditul; pentru debitor (care îsi ‘leaga’ de gât datorii, pentru ani de zile) ar trebui sa conteze dobânda, comisioanele, costurile, suma totala de rambursat, nu rapiditatea de acordare!!!! Si sigur nu ar trebui sa ne înrautatim situatia financiara pentru un concediu la greci, sa amanetezi viitorul pentru consumul prezent!

  Fii atent ca risti sanctiuni promovând o practica comerciala neloiala. ANPC va ataca (într-un final glorios) si astfel de practici înselatoare, prin care se supraîndatoreaza gratuit populatia.

  Lasa-i pe aia de la ‘Happy Tzeapa’ sa tepuiasca, nu îi ajuta si tu! OK, de acord, trebuie sa si mâncam, dar exista limite în toate: una e sa manânci c….t, alta e sa îi lauzi gustul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p