Coronavirusul nu se transmite prin videochat!

Probabil cea mai sigură măsură de distanțare socială este cea în care totul se transmite prin mediul virtual. Singurii viruși care te pot găsi acolo sunt cei informatici, îți golesc un pic portofelul și gata.

Am tot evitat să scriu aici despre protestul din Piața Victoriei, ce s-a desfășurat în prezența a 100 – 200 de persoane, pe parcursul a trei zile: vineri – duminică. Este dreptul fiecărui om să manifeste, să se exprime, iar dacă unii aleg să exprime cât de mare le este prostia, fie precum voiesc.

A fost rândul celor de la #rezist sute de zile la rând să devină penibili, acum se manifestă ”sparangheliștii”.

Proteste Piata Victoriei – Coronavirus si 5G

Problema mea este alta. Și am avut luări de poziție când asta se întâmpla și cu Rezist, asta se va întâmpla și acum. În momentul în care scopul tău este de a deturna atenția de la adevăr, de a face anumite jocuri politice sau nu mizerabile, atunci meriți tot ceea ce ți se întâmplă.

În Piața Victoriei s-au adunat acum să protesteze împotriva 5g oameni care făceau live pe Facebook folosind tehnologia 5g. Urlau împotriva vaccinării oameni care se lăudau că ei au un semn de la un vaccin făcut când erau mic și care îi protejează de coronavirus.

Care coronavirus nu există, este o conspirație mondială condusă de Bill Gates care naiba știe ce mai vrea, că oricum avem toți Windows 10 deja.

Oana Lovin – Protestatara Sparanghel

Deja circulă prin mediul online o știre legată de unul din personajele principale ale acestor proteste. Oana Lovin pe numele ei, domnișoara postează de luni întregi analize politice, materiale, îl ia pe Iohannis în sparanghel, se bate cu toți și toate.

Domnișoara nu este la prima ispravă, în 2018, după protestele din 10 august 2018 a mers să le dea flori jandarmilor și s-a postat în fața tribunalului să îl susțină pe Dragnea. L-a susținut până a intrat în pușcărie, sărmanul.

spaanghel2

Coronavirus nu se ia prin Videochat!

Despre domnișoara Lovin s-a aflat mai nou că lucrează în cel mai prosper domeniu de activitate de la nou, videochatul. Îți îndeplinește orice fantezie vrei, pe bani deloc puțini și pentru ea nici măcar cerul nu este limita.

Nu am nimic cu această expunere a sexualității și mai ales cu faptul că o taxează. Aș fi un ipocrit. Nu aș fi avut nimic de comentat despre această domnișoară, dacă s-ar fi limitat ca în timpul sesiunilor de mângâiere și fake orgasms ar fi discutat în fereastra de chat și despre cum ne omoară 5g. Sau despre cum coronavirusul este o invenție a ocultei mondiale și Iohannis care fură copii. La această ultimă temă ar fi mers și un costum de școlăriță obraznică.

Numai că domnișoara Lovin iese în stradă, manipulează lumea și transmite mesaje preluate de la diverse personaje obscure. Unele dintre ele abia au ieșit din pușcărie, altele au un trecut mult prea controversat. Da, pot înțelege. Prin prisma meseriei sale, este protejată de coronavirus. Acesta nu se ia prin videochat. Dar cam aici se oprește expertiza ei.

3 thoughts on “Coronavirusul nu se transmite prin videochat!”

  1. ” Coronavirusul nu se transmite prin videochat! ” NICI ADIS IANCULE , NICI ADIS DECI , LABA FARA PROBLEME CHIAR DACA NU-I PROTEJATA MANA !!! Oana Lovin este imaginea curvei politicianiste asa cum o defineste DEX-ul adica : cu curu-n doua luntre … asta cand nu merge la poshta de buna voie . Uita-te bine la chipul ei caci , este posibil s-o vezi maine poimaine ceva … secretar d e stat sau chiar , purtator de cuvant pe la Presedentie !!! Atunci vei vedea ca , sparanghelul pe care-l tine in mana va avea frunzele pana la pamant iar restu’ al va da fraierilor la supt . Da care-i treaba : a lasat-o Andronic de capul ei ? :o

    1. @Marian Se pare că știi mai multe decât vrei să spui :)) ) care este faza cu Andronic, este implicat în creșterea tinerei speranțe?

      1. Parca n-ai sti si matalutza cat de implicat este si el si Cristoiu si Vantu si Ghita { chiar daca astia doi o fac d e la o distanta sigura } in a “creste tinere talen…TATE ” si ” profesioniste ” , sau ai crezut ca asta a iesit din spumele marii precum Afrodita !?! 8) Iar despre Andronic , pai asta are la Silviu Manastise un dosar de-i bate la popou si pe aia de la Vatican . Sa nu-mi spui ca-l credeai vreo fecioara …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *