Corina Drăgotescu trăieşte pe banii noştri în SUA

Avem o ştire:

“Consulul General al României la Los Angeles, Eugen Chivu, a declarat pentru ziarul Mioriţa USA, că jurnalista Corina Drăgotescu va fi ataşat de presă al Consulatului, începând de la 1 septembrie 2013. Din discuţia cu domnul Consul General reiese că postul este nou creat, iar salariul jurnalistei va fi plătit din bani publici. Corina Drăgotescu va începe munca direct cu o pauză, pentru că urmează Labor Day weekend”

Aşadar, madam Drăgotescu, cea care anunţa cu surle şi trâmbiţe anul trecut că pleacă în SUA pentru un viitor mai bun al familiei ei, a omis să ne spună şi că acest viitor va fi făcut pe banii noştri.

Nu în ultimul rând aş avea o întrebare şi pentru Consulul României în SUA: care este salariul care îi va fi plătit doamnei Drăgotescu ? Ca şi contribuabil al statului român, am dreptul să ştiu acest lucru.

Aştept în acelaşi timp şi o poziţie oficială din partea ministrului de externe, Titus Corlăţean.

corinadragotescu

2 thoughts on “Corina Drăgotescu trăieşte pe banii noştri în SUA”

  1. Hai mai Iancule …ai uitat ca un serviciu facut aduce recunostiinta vesnica ? Pai cum s-o fi rasplatit mai bine decat asa ? Daca Striblea a avut ghinionul sa-si paradeasca “calculatorul “, e vina cuiva ? 8) te intereseaza salariul pe care-l va avea Dragoteasca ? Pai este simplu de aflat { dai un search pe Google } si oricum nu va fi sub limita celor 50 de mii de $ anual ! 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *