Contabilitate de nota zece

Oricine are o activitate gen firma, companie, PFA in domenii precum comert sau prestari servicii, trebuie sa tina, periodic, o evidenta contabila. Daca unele firme, cu mai multi angajati, au deja angajat un contabil, firmele mai mici sau PFA-urile nu isi vor angaja un contabil, deoarece nu este rentabil. Insa, pentru ca oricum sunt obligati de lege sa aiba toate datele financiare la zi si in perfecta ordine pentru controalele institutiilor abilitate, acestia vor apela, cel mai adesea, la o firma care ofera servicii contabilitate Bucuresti. Pentru a fi siguri ca aceste servicii sunt de cea mai buna calitate, trebuie sa te orientezi catre o firma cu experienta, cum ar fi Real Cont Audit.
In primul rand, trebuie sa intelegi ce este contabilitate. Este o activitate care nu numai ca tine niste evidente, ci, de fapt, este una din rotitele principale ale afacerii tale. Conform definitiei, aceasta este o stiinta dar si o arta a stapanirii afacerilor. Se ocupa cu “masurarea, evaluarea, cunoasterea, gestiunea si controlul activelor, datoriilor si capitalurilor proprii, precum si a rezultatelor obtinute din activitatea persoanelor fizice si juridice”. Contabilitatea exista, probabil, inca de cand au aparut primii bani, desi, oficial, a aparut in jurul anului 1495, cand la Venetia, Luca Pacioli, a publicat primul tratat de contabilitate. Contabilitate se ocupa, deci, cu inregistrarea si prelucrarea unor date despre procese economice. Pe langa functia care se ocupa de partea economica, contabilitatea mai are si o functie juridica, deoarece acesta furnizeaza niste acte care pot fi probe in justitie si nu numai.
Diferenta intre un serviciu de contabilitate bun si unul prost este ca afacerea ta poate prospera sau, din contra, poate sa se scufunde mai rau decat Titanicul. De aceea, Real Cont Audit este ceea ce iti trebuie. Firma are o experienta de peste 14 ani. Este formata dintr-o echipa profesionista care va face tot posibilul sa te ajute. Serviciile furnizate de catre Real Cont Audit sunt urmatoarele:
-Inregistrarea documentelor
-Intocmirea de registru casa sau banca
-Intocmirea jurnalelor de cumparari si vanzari
-Balanta de verificare
-Calculul impozitului pe venit
-Intocmirea declaratiilor fiscale 060; 061; 070
-Depunerea la ghiseu a declaratiilor de mai sus
– Intocmirea Declaratiei 094
– Depunerea Declaratiei 094 la ghiseu
– Calculul impozitului pe profit
-Intocmire Bilant
-Reprezentare ANAF
-Reprezentare ONRC
-Inregistrare in scop TVA
-Delegarea la Casa de Pensii sau de Sanatate
-Consultanta fiscala si multe altele.
Pe site, sunt prezentate si tarifele pentru servicii, astfel incat viitorii clienti isi vor face calculul si vor sti exact cat trebuie sa plateasca, in functie de ceea ce au nevoie pentru activitatea lor economica.
Aceasta firma va da garantia fiecarui client ca absolut fiecare actiune intreprinsa, statisticile, actele vor fi in perfecta stare si nu veti avea nicio problema in fata organelor abilitate pentru verificarile periodice. Toti clientii care au colaborat cu real Cont Audit sunt multumiti, marturie fiind testimonialele prezente pe site. Pentru orice problema, poti contacta membrii echipei. Profesionalismul lor iti va castiga, neconditionat, increderea. In plus, datorita serviciilor de contabilitate de nota 10 si afacerea ta va prospera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *