Congresul USL – Începutul sfârşitului pentru mizeriile portocalii

Acum 1 an de zile, în Februarie 2011 se semna protocolul de formare al USL.

Astăzi, 7 aprilie 2012 a avut loc congresul de ratificare a candidaturii lui Crin Antonescu la alegerile prezidenţiale şi respectiv nominalizarea lui Victor Ponta ca şi viitor prim ministru al României.

Deşi beţivul de Băsescu a încercat deturnarea atenţiei de la congresul de azi, i s-a răspuns aşa cum se cuvine – gestul lui Ponta de a rupe scrisoarea lui Băsescu a fost de milioane.

Deşi curva de Lăbăroiu spune chiar şi azi că să nu credem în ceea ce se întâmplă cu USL la Romexpo, că se destramă până la alegerile locale, în ciuda drogatului ăsta idiot, nu se va întâmpla aşa.

Azi a început numărătoarea inversă pentru mizeria portocalie. E un fel de lets do it Romania, dar la un nivel mult mai mare.

Depinde de noi toţi ca să ne curăţăm ţara de jeg. Ieşiţi la vot !

5 thoughts on “Congresul USL – Începutul sfârşitului pentru mizeriile portocalii”

 1. esti un idiot, chiar crezi ca vom vota pentru voi, tampitilor? prefer sa stau la o bere decat sa ma duc sa votez niste lichele.

 2. @ dan
  ti-am citit blogul si am vazut ca te dai un fel de ‘telectual. dupa comentariul de mai sus, nuanta portocalie.

  Martin Niemöller

  First they came for the communists,
  and I didn’t speak out because I wasn’t a communist.

  … Then they came for the trade unionists,
  and I didn’t speak out because I wasn’t a trade unionist.

  Then they came for the Jews,
  and I didn’t speak out because I wasn’t a Jew.

  Then they came for me
  and there was no one left to speak out for me.

  Daca nu intelegi nimic din ce am scris mai sus… mai baga o bere, un mic si o manea si o basina verbala. Nu zice nimeni sa votezi pro cineva, insa votul negativ ar trebui sa existe. Altfel… legitimezi nesimtirea si esti de acord cu ea. Again… dat fiind comentariul, nu e ceva care sa-ti puta :D

  @ionut… relax, ca tot nu sunt pro ;) da’ clar sunt anti javre…

 3. @ionut… stii bine ca mi se rupe de ambele tabere… doar ca unii imi fac o scaba imensa si ceilalti mai mica :D

 4. @amandoi idiotii, nu sunt basist, nu sunt uselist, nu sunt ‘telectual. sunt cetatean al romaniei, imi platesc taxele si impozitele, mi-am luat gaze lacrimogene de la jandarmi in ianuarie, am fost la mitingul usele ca sa le iau banii cretinilor si imi vad de treaba mea cat pot. dar pur si simplu ma amuza tampiti ca asta, ionutbaciu or something like shit.

  “E un fel de lets do it Romania, dar la un nivel mult mai mare.” serios? sa mori tu ca asta e? la ce nivel? la nivel de hai-sa-punem-laba-pe-ciolan? sa ies la vot, o sa vin, probabil o sa ma plateasca usele sa ii votez. ghici ce? o sa iau banii si o sa dau vot invalid. pentru ca toata clasa politica e o sleahta de hoti, nenorociti care in preajma alegerilor se trezesc mari reformatori si mari revolutionari, iar in restul timpului nu stiu cum sa mai traga de sfori sa prinda ei toate contractele si sa fure cat mai mult.

  va fut cu stima pe toti in timp ce imi beau berea, imi mananc micul si imi ascult maneaua. basina verbala merge catre nevermind, care e atat de uselist incat isi pastreaza anonimatul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *