Congres PNL în 28 – 29 iunie

Avem data exactă a Congresului Extraordinar. Avem și 2 candidați deja: Klaus Iohannis și Ioan Ghișe. Va fi savuros de urmărit duelul celor doi: Un Ghișe vulcanic, pasional cu un Iohannis rece, calm, calculat.

Ludovic Orban s-a retras din cursă. Încă o dată dovedește ce înseamnă să fii cu adevărat un soldat dedicat și devotat partidului. Da, poate că nu avea șanse acum să câștige, dar un Ludovic în cursă ar fi șubrezit soliditatea candidaturii lui Iohannis. A ales însă, pentru un proiect mai mare, să i se alăture lui Iohannis. Sper să primească postul de prim vicepreședinte.

Abia aștept acest congres, care va confirma din nou că PNL, în ciuda multora, a fost, este și va rămâne un partid istoric, care-și pune destinul de aceeași parte cu viitorul țării pe care a slujit-o mereu.

PNL aniversare

2 thoughts on “Congres PNL în 28 – 29 iunie”

  1. Aștept cu interes începerea campaniei Anetenei 3 de a’l pupa în fund pe Ghișe și de a șterge pe jos cu Iohannis. Cred că atunci va deveni clar pentru toată lumea “what’s what”.

  2. Frumos posterul dar informatia istorica e distorsionata. I.G. Duca provenea din absorbtia socialistilor in PNL. Ion I.C. Bratianu si-a mentinut functia fiind sustinut de factiunea acestor socialisti – I.G.Duca, V. Mortun in dauna celor mai “de dreapta” si mai nationalisti – Toma Stelian. Chiar inainte de 1900 Eminescu nu-i scotea din “colectivisti” sau din “rosii”. Vintila Bratianu ca primar a nationalizat (daca se poate spune asa) concesiunile de tramvaie si le-a contopit intr-o societate comunala deci i-a lasat pe niste investitori cu buza umflata generand un conflict juridic cu implicatii constitutionale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *