Condusi de un tampit….

Omul acesta isi dovedeste pe zi ce trece cat de penibil poate fi. Dupa ce duminica s-a dus la Guvern si s-a jucat din nou de-a prim ministrul…ca boc era ocupat probabil sa ii stearga pantofii..azi a ales ca e ziua in care sa isi bata joc de toti romanii, fie ei tineri sau batrani…Sa spui ca ai zis ca invatamantul romanesc produce doar filosofi doar ca sa maschezi o alta realitate, si anume ca produce tampiti pe banda rulanta este culmea grosolaniei, de la un om de la care nu ne mai poate surprinde nimic.
Si mai jignitor mi s-a parut ca afirmatia aceasta a fost facuta in fata unui om care pana de curand reprezenta un simbol al elitei intelectuale romanesti. Acum nu este decat un servitor umil ale filosofului lui Bachus…domnule Liceanu…mi-ar fi rusine in locul dumneavoastra.
Revenind la ceea ce a spus matelotul sticlelor de vin, in primul rand el este primul vizat de propria sa afirmatie: da, ai dreptate Traiane, scoala romaneasca a mai dat si rateuri si asa ai aparut tu sau minunea blonda de fiica a ta, Elenush, spaima gramaticii.
E de prisos sa credem ca omul acesta are dreptate in ceea ce spune…dovada stau rezultatele exceptionale ale olimpicilor nostri internationali, plus dovada stau miile de dascali de exceptie care ne-au calauzit pasii inca din primii nostri ani de scoala si pana acum..
Fie numai si pentru ei, daca mai aveti o bruma de demnitate si bun simt…va cereti scuze domnule Basescu….ca de demisia de onoare nu poate fi vorba….

One thought on “Condusi de un tampit….”

  1. Salutare stimate coleg,

    Sunt intru totul de acord cu tine pana intr-un punct: miile de dascali sunt pe undeva conditia necesara, dar nu si suficienta pentru succesul unor tineri. Din pacate, ei sunt autodidacti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *