Concluzii după mitingul Antena 3

Ziua zbuciumată de ieri s-a finalizat cu o serie de concluzii pe care cred că e bine să le contabilizăm aici:

1) Au fost 10.000 de oameni în stradă, poate chiar mai mult. Toți ăștia care spuneți altceva și postați alte poze sunteți niște băsiști proști.

2) ANAF a anunțat scoaterea la licitație a clădirilor unde funcționează Antenele. Nici asta nu e bine, ANAF e rea, de ce scoate la vânzare clădirile, de ce nu ne lasă și pe noi 9 luni în pace, ca să putem pleca liniștiți. De parcă în 9 luni se termină licitațiile.

3) Ministrul Justiției, Raluca Prună a anunțat că va prelungi mandatul Laurei Codruța Kovesi la DNA. Mircea Badea plânge în pumni.

4) Un subiect aparte rămâne Iohannis. Care după mitingul de ieri, a revenit asupra apropierii de Antena 3 și a cerut ca legea să fie aplicată ca la carte.

Dacă mai fac ăștia câteva mitinguri din astea, mai ia Voiculescu 10 ani..

12715602_10207698018841020_6667325534590155978_n

Sursă foto: Politicata.wordpress.com

3 thoughts on “Concluzii după mitingul Antena 3”

  1. cele da mai sus sunt un exemplu cât de ușor se poate minți și induce lumea în eroare! Bravo! Poate pricepe și pulimea…

  2. In toata povestea asta axista ceva ce miroase a blat/exact ca in fotbal/.Cum naiba A3 a injurat pe toata lumea si totusi e emis nestingherita? Poate ca sunt intelegeri probabil de stat care noua ne scapa .OTV a fost inchis pentru mult mai putin .Nu spun ca este ok sa fie inchis un post media ,pentru asta exista telecomanda telespectatorului.Ma uit la realzatorii a3 ,sunt bine imbracati ,bine hraniti si au salarii bunicele ,sun niste oameni realizati dar oare Voiculescu este singurul care se afla in spatele lor ?.nu cred asta.Ceasca spunea ceva in 89 ceva despre niste agenturi si se pare ca o parte din spusele lui erau adevarate.Asistam la un razboi media in toata regula.Viitorul poate ca ne va arata adevarul despre aceasta afacere .

Leave a Reply

Your email address will not be published.