Concedii de neuitat la hotel in Venus de patru stele

Marea are inca multa frumusete si energie pozitiva de oferit, chiar daca este toamna. Avantajele cresc simultan cu scaderea temperaturii, fiindca oamenii pot sta la plaja fara grija intre orele 10-14 pentru ca soarele este mult mai bland in acest anotimp.

Vegetatia incepe sa se coloreze feeric, aglomeratia dispare, glasul marii capata rezonanta autumnala inconfundabila.

Un concediu petrecut la un hotel in Venus care pune pe primul plan confortul clientilor este una dinte acele amintiri de aur care nu se pot sterge din memorie niciodata.

Plaja privata reprezinta un real rasfat in vemurile aceastea marcate de pandemie, in care oamenii au nevoie sa mearga in concedii, dar isi doresc sa fie cat mai izolati cu familiile lor de restul lumii.

Hotel in Venus 4 stele inseamna:

-copii care pot alerga fericiti pe plaja sub supravegherea parintilor lor.

Nu exista fericire mai mare ca a micutilor care alearga prin nisip, aduna scoici si fac castele din nisip cu ajutorul parintilor.

La mare li se pare ca au cea mai mare libertate, mai ales daca plaja este privata si intre oamenii ce se afla pe malul marii se poate pastra o distanta care sa elimine toate riscurile.

-piscina excelent intetinuta in care oaspetii pot inota in voie. Uneori marea este furioasa si atunci sa nu se piarda nicio zi din concediu ei vor sa faca miscare si sa se distreze tot timpul.

-loc prietenos cu copiii, in care sa se organizeze diferite activitati cu micutii. Personalul invata copiii sa picteze, ii stimuleaza sa se joace cu masinutele, ofeindu-le timp de relaxare parintilor.

Pe buna dreptate, parintii nu aleg locurile de cazare in care se manifesta reticenta fata de copiii, fiindca scopul lor este ca micutii sa fie fericiti. E minunat cand in fiecare seara se organizeaza spectacole menite sa ii atraga pe copii!

Restaurantul are un meniu variat, capabil sa satisfaca toate gusturile, oricat ar fi de exigente.

Locurile de joaca pentru copii sunt de poveste, in plus, pavajul ii potejeaza pe micuti de accidentari.

Locurile de joaca sunt deschise intre orele 7-22.

Un alt aspect pozitiv consta in faptul ca exista piscine separate pentru copii si adulti, cele pentru copii avand o adancime foarte mica. Apa din ele este incalzita, iar in piscina adultilor exista o sectiune speciala jacuzzi ca bucuria sa fie si mai mare.

In jurul piscinelor exista fantani scaldate in jocuri fascinante de lumini colorate, spectacolul vizual fiind memorabil.

Nu putea lipsi sala de fitness, fiindca acest hotel are grija si de confortul oaspetilor, dar si de sanatatea lor.

Aici exista si sauna si camera de relaxare, dar se poate obtine si un masaj la cerere, tarifele fiind afisate in mod transparent la receptia hotelului, dar si in mapa informativa a camerei.

Toate camerele au seif pentru pastrarea in siguranta a valorilor, hotelul este foarte curat si linistit, iar personalul amabil si bine pregatit sa rezolve toate problemele clientilor.

In prag de toamna, o saptamana la mare sau un weekend la mare reprezinta un dar de pret pe care oamenii ar trebui sa il faca fara sa stea pe ganduri celor dragi.

Hotel Melodia

  • Stațiunea Venus, România – Strada Gala Galaction, Venus, 905504
  • Telefon (9:00-18:00)
  • Telefon Receptie: +4 0241 731 906

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *