Comentatori ca ai mei, nimeni nu are !

Plecând de la postul lui Chinezu, vin şi eu cu o dilemă de blogger, unul care nu este nici premiat, nici optimist..

Cum faci să îţi motivezi comentatorii fideli ai blogului? Ce modalitate de premiere, de recompensare ai alege? Am şi eu câţiva oameni dragi care intra mereu aici şi comentează şi aş vrea la un moment dat să le mulţumesc într-un mod mai special pentru faptul că sunt fideli acestui blog.

Deci, ce recomandări de premiere îmi daţi?

Şi aş vrea ca asta să fie şi o leapşă pentru voi, Motanu, Brotacus, Nighton, Oana Portase, Make, Blogatu şi Livia.

19 thoughts on “Comentatori ca ai mei, nimeni nu are !”

  1. Mersi frumos :)
    În primul rând le mulțumești prin faptul că interacționezi cu ei atât aici pe blog, prin comentarii cât și pe rețelele de socializare sau în offline (tweetmeet-uri și alte evenimente de gen). Apoi, ai putea ca din când în când să organizezi concursuri cu premii la care ei pot participa. Sau, poți organiza tweetmeet-uri unde pot veni cei care sunt din București. Cred că și-ar dori să te cunoască și personal. Eu mi-aș dori mult să-mi cunosc personal mare parte dintre comentatori dar și persoanele care scriu pe blogurile pe care le urmăresc zilnic și unde las comentarii. Nu-mi mai vin în minte acum alte variante.

  2. Comentasem si eu mai devreme dar n-a trecut …
    Sugeram o sacosa de mici si o bere. Si mai precizam ca berea sa fie Duvel sau Westmaller :)

  3. Cand spui de “motivat” parca gandesti ca seful meu cel profitor si manipulator. Oamenii citesc blogul tau pentru ca e interesant, nu ca ar avea nevoie sa iti castige simpatia cu un mic si o bere ca la alegeri. :-D

  4. @Ionut: s-ar putea totusi sa ne fi intersectat cu scaunele la intalnirea de la Cafeneaua Liberala cu Ludovic Orban … Daca erai cel in camasa albastra care ii spuneai “TU, Ludovic Orban”. Nu vreau hora cu Crin, as vrea raspunsuri de la politicieni atunci cand ei au pretentia ca deschid un subiect de discutie. Or, majoritatea lor au senzatia ca e suficient ca exista … Din cauza asta cred ca au pierdut si aproape ca nici n-au castigat la Neamt si Maramures

    1. @Adrian da, eu eram:) si da, ai dreptate in ceea ce spui, asta este unul din motivele pentru are s-au pierdut alegerile la Neamt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *