România sub cod roșu de ninsori, posibil fără guvern

A trecut o noapte și jumătate de zi după ce românii au aflat, cutremurați de furie, că actualul guvern al României, condus de Ludovic Orban, a emis nu mai puțin de 25 de OUG, în 8 ore de ședință. Lumea a ieșit furioasă pe străzi, societatea civilă s-a declarat revoltată de acest derapaj democratic, președintele Iohannis a ieșit cu o declarație publică în care a considerat de neacceptat ceea ce a făcut Ludovic Orban și a cerut demisia acestuia.

Bun, hai, să ne oprim din glumit. Doar țara aceasta este o glumă. Dar ce ne facem dacă această glumă devine, în doar câteva zeci de ore, o tragedie? În timp ce în Parlament, PSD și PNL se joacă de-a moțiunea, în țară mai avem doar câteva ore în care să punem la punct un plan de acțiune pentru niște fenomene meteo care, prin severitatea lor, ar putea duce inclusiv la pierderi de vieți omenești.

România se pregătește de un episod de viscol deosebit de sever, dar guvernul Orban rămâne în troienele de la Parlament iar noi va trebui să ne descurcăm singuri. Ca de fiecare dată până acum.

6 thoughts on “România sub cod roșu de ninsori, posibil fără guvern”

 1. Daca o chestie dintr-asta se petrecea pe vremea lui Basescu , intr-adevar ceea ce imaginezi matalutza in gluma chiar s-ar fi petrecut dar asa… Ti-amintesti cat de inversunata era toata tara impotriva lui Traian Basescu … si-a avut doua {2} madate pline iar acum… da lectii de politici publice pe la televizor unor tipi ce-s numiti : ” formatori de opinie ” si apare pe sticla chiar si la ANTENA 1 . Mare mirare n-ar fi ca si KWJ sa faca acelasi lucru in viitor deoarece , si neamtul face fix ca si matrozul betiv : incalca cu buna stiinta KKT-ul ala de Constitutie . Romania se pregateste de un viscol sever zici tu Iancule ? Pai chiar crezi ca mai intereseaza pe cineva nimicuri d’ astea acum cu incalzirea asta globala ? Oricum ar fi , ca-n ‘ 54 nu va mai fi iar noi bucurestenii , o avem pe Gabriela Vranceanu- Pandele si , chiar nu ma-ndoesc d e faptul ca… va avea ea grije ! 8)

  1. @Marian Iohannis chiar a luat-o pe o pantă extrem de periculoasă și s-ar putea ca jocul acesta să îl coste extrem de mult. Pe noi oricum ne costă fiecare zi cu o astfel de clasă politică. Despre Firea, a avut grijă, da, să nu mai ajungă nimeni la muncă.

   1. Doar ” Johannis a luat-o pe-o panta extrem d e periculoasa ” ? Ce parere ai despre ” PNL ” nu mai zic despre Orban Ludovic si-ai sai lingatori de dosuri ? Astia … pe ce fel d e panta au luat-o ma rog ? Si-au dovedit si astia incompetenta fix ca aia ” 15.000 de specialisti ” ai lui Emil Constantinescu si-n plus , au reusit sa faca oamenii { oamenii simplii , aia ca mine si ca dumneata fireste } sa urasca insasi ideea de… ” liberalism ” ! O fi de bine , o fi de rau , ce zici Iancule ? 8) Cat despre madamme Primar General , umbla vorba ca : ” poate sa fie cat de rece afara , cata vreme Ion Iliescu este inca cald ” … :(

    1. @Marian PNL pentru mine a încetat să existe la momentul fuziunii cu PDL. Dar, chiar și așa, sunt niște penibili.

 2. Intrebare Iancule fratele meu : da’ ce-ai patit ? Te-au raspopit astia d e la BOR caci , popa care sa aiva carciuma sau debit de tutun… sa mai vazut in persoana lui Ion Creanga dar , popa avand cabinet notarial… parca n-am mai auzit sa fi fost vreodata pe plaiurile noastre mioritice ??? Te plangi ca n-ai bani suficienti pentr-o vila ? Cum dracu Iancule caci , daca vinzi apartamentul de la bloc plus aia 70.000 de Euro de la salteaua babacior :D poti cumpara chiar si-n Dealul Cotrocenilor o ” vila ” !?! Aaaaa , am uitat ca aia era doar o reclama la containere locuibile pentru care primesti ” oarece ” iar acel ” oarece ” , adaugat la aia… 70.000 de Euro din salteaua batranilor … face pui Ioane , FACE PUI !!!! 8) Iancule , un weekend cat mai placut iti doresc sa ai ! Cu aia 70.000 de coco , bashca ” din alte parti ” :D chiar nu ma-ndoesc de faptul ca-l vei avea ! 8)

  1. @Marian Doar zerourile de la cei 70.000 sunt prezente :)) Un sfârșit de weekend cât mai frumos și ție, și celor dragi, Marian!

Leave a Reply

Your email address will not be published.