Coabitarea Băsescu – Ponta, faza pe presă

Dacă este o zonă în care Băsescu și Ponta par a conlucra perfect spre îndeplinirea obiectivului dorit, aceea este a controlului total asupra presei, prin înlăturarea acelor canale media care deranjează vreunul din palate.

Băsescu e deja pe drumul cel bun cu Antena 3, primul trust de presă trimis în judecată pentru un șantaj filat cu 45 de zile înainte de a fi avut loc.

Ponta dă prin OUG o modificare a Legii Insolvenței astfel încât un post tv, Realitatea mai ales, să fie închis printr-o mârșăvie greu de descris.

Și am rămâne astfel cu Labe1 TV, unde invitat permanent pentru limbi fine va fi Băsescu, în timp ce la RTV, prietenul Ghiță îi va asigura confortul psihic premierului său privat.

antena-realitatea-logo

8 thoughts on “Coabitarea Băsescu – Ponta, faza pe presă”

 1. Ce mi-e Basescu ce-mi e Ponta ? Diferenta de varsta in rest , au supt amandoi de la aceeasi tzatza : TZATZA LUI ILIESCU SI A SERVICIILOR ! 8)

 2. De antena 3 mi se rupe, mai nou. Pentru Realitatea as iesi in strada, e vorba de un principiu. Da, stiu… ar trebui sa fie acelasi si pentru a3, dar cand un post de “stiri” sare un eveniment major timp de 2 zile… sa moara.

  1. @nevermind nici cu realitatea nu mi-e rusine, referindu-ma aici la jocurile pro basescu facute de-a lungul timpului

 3. Dupa stiinta mea TVR { televiziunea publica }condusa de Elwis Claudiu Saftoiu are si ea probleme de acest gen si anume neplata impozitelor si deci este la un pas de asa numita insolventa { ca asa se “plangea ” Ponta reporterilor ce-l intrebau despre manaria cu Realitatea }, deci aceasta ar trebui sa fie prima dintre televiziuni inchisa datorita insolventei si abia dupa aia sa se ia de alea private ! Sa-i vad si eu pe astia de la TVR , televiziune de stat platita din bani publici ca ne place sau ca nu ne place ….producad macar o hartie de 1 leu cu emisiunile lor ! 8)

  1. @marian tvr este o gaura neagra din bugetul fiecaruia. Si o televiziune care tine in viata niste personaje monstruoase, gen Almasan.

 4. @ Ionut

  Toti fac jocuri, nu exista virgine. O reporterita i-a pus o intrebare lui ponta: de ce in cazul unei firme de transport in insolventa nu i se ridica/suspenda licenta. De ce doar la televiziuni? Raspunsul lui ponta a fost ca toti trebuie sa-si plateasca impozitele., crezand ca ii prosteste pe toti. Apropo si de Antonescu… nu l-am auzit sa fie vocal pe ordonanta asta anti-lliberala si marlaneasca semnata de chitoiu.
  Tu ai ideea care este fondul problemei macar? Ce dracu are ordonanta cu rahatul pe care l-a mancat sau il mananca realitatea acum? Doh…

  @ Marian

  Sncfr, regiile miniere, posta, tarom… eheeee. Un privat ar fi infierat si la puscarie daca avea datoriile alora. Ponta e nesimtit ca deobicei si Antonescu face frumos pe langa el legat de asta.

 5. @Nevermind Sti ce asi fi curios { desii o banuiesc deja cam de multa vreme } , asi fi curios daca Ponta , este chiar asa de capul lui si prin PSD si …chiar si prin guvern ! 8)

 6. @ Ionut

  Ponta? Ponta s-a dat cu sistemul si cine trebuie si e de capul lui in tarcul facut de altii. Antonescu a incercat asta, dar mai tarziu si tarcul era ocupat. Acum si-a revenit, dar cine alearga dupa doi iepuri s-ar putea sa o suga. Poate-si negociaza un tarc cu altii, sa vedem…

Leave a Reply

Your email address will not be published.