3 thoughts on “Când v-am zis să nu îl rataţi pe Tălmăcean…”

  1. A m trait s-o vad si pe asta! Am crezut ca este o gluma, o fabula, o metafora( ce vreti sa fie) dar nu mi-am inchipuit ca pe banii nostri sa vad asemenea caricatura de om (ca politician nu pot sa-i spui) expusa pe sticla! O prestatie ridicola, jalnica, care nu stie macar cand trebuie sa fi politician si cand nu. Am deja un gust amar, nu mai inghit politica asta fanariota si vreau sa-mi spuna si mie cineva (oricine, dar sa fie de bun simt)care este limita penibilului si cand incepe cu adevarat profesionismul. Sunt satul de amatori, diletanti, acoperiti pe de-a intregul de ridicol si ,,vulpile batrane,, unse cu toate alifiile, imune la orice in aceasta guvernare!

    1. @mircea din pacate, media romaneasca, in toate formele ei, moare incet dar sigur. profesionalismul e un cuvant mare pentru noi…

  2. Pana la media (care are rolul ei bine definit, politica si interesele sale) sa ne uitam si la calitatea celor ce sunt invitati la asemenea ,,sindrofii,,. Este inacceptabil sa venim cu aceiasi aroganti, infatuati, permanent docti care din doua cuvinte incearca sa te puna imediat la colt dar, in realitate, ei nu sunt decat jalnice umbre de politicieni, in permanenta pusi pe cersit voturi(fara acoperire de altfel) dar continuu aroganti si sfidatori. Talmacel asta cred ca nu stie macar care este granita dintre prostie si minimum intelect. Dar, caricatura asta, e de o obraznicie iesita din comun.As vrea sa te contrazic, dar ai dreptate :media noastra romaneasca nu numai ca moare, dar se si prostitueaza mai nou, aducandu-ne pe ecran asemenea figuri, infiintand tot ,,soiuri de posturi cu orientari di ce in ce mai ciudate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *