Când un blog face cu adevărat presă…

Ia un Pulitzer. Este vorba de Huffington Post 

Te vei întreba: cum să ia un blog cel mai preţios premiu pentru jurnalism. Aş putea să stau şi să vă dau mii de exemple. Dar cel mai bine vă las pe voi să intraţi şi să citiţi. Veţi înţelege că a fi blogger jurnalist nu este o utopie – atunci când te respecţi, când îţi respecţi cititorii şi când cauţi să le oferi numai calitate.

Îmi vine să râd când îmi aduc aminte că, în urmă cu puţin luni, începuse în “blogosfera” românească o dezbatare legată de jurnalism şi blogging şi incompatibilitatea acestora.

Revin, aşa cum am făcut-o de multe ori şi spun: blogosfera românească este zero. Nu oferă nimic cu adevărat societăţii. Este doar o adunătură de oameni faini, chinezi, iubitori de iaurt, bere cu lamâie, apă plată, pişcoturi, cârnaţi de la Matache Măcelaru.

Blogosfera românească este doar un mare bordel, unde fecioare cu himenul refăcut după fiecare viol vin şi îşi oferă puritatea pentru un pumn de orice. Spuneam uneori că blogosfera românească este reflecţia perfectă în online a societăţii din offline. Regret spusele acestea. Pentru că este mult mai rău.

2 thoughts on “Când un blog face cu adevărat presă…”

  1. Ei …nu-i chiar asa . Eu am descoperit cateva blogguri care…merita vizitate. Inclusiv al dumitale coane Iancule. Cum spunea si nevasta-mea in urma cu ….40 de ani : putin si….bun .Rau este cand se aduna toti nechematii si napadesc aceasta lume. Rau este cand bloggarii se izoleaza in ” lumea ” aceasta pe care o considera numai a lor…uitand ca NET-ul cuprinde incet dar sigur , toata lumea.Am vrut sa tastez “omenirea” dar m-am razgandit , deoarece ar insemna sa-i iau in calcul si pe aia din jungla Amazonului , sau pe rusii ce s-au autoizolat prin Siberia aia a lor…de buna voie frate !Vreau sa spun ca in orice bordel poti gasii si fiinte umane , nu doar …curve . :smirk:

    1. @marian pai tocmai asta se face la noi. 99% scriu doar pentru un iaurt, o prajitura. ori blogul pur inseamna sa scrii ce gandesti nu sa faci advertoriale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *