Când ai avut ultima oară timp și pentru tine?

Am avut de-a lungul vremii șansa de a mă intersecta cu diverse tipuri de oameni, de personalități, de caractere. Cu unii m-am înțeles ok, cu alții nu, iar pe alții pur și simplu i-am ignorat. Pentru că nu poți fi plăcut de toată lumea și în mod sigur nu te poți face plăcut tuturor.

Dar trebuie să recunosc că este o categorie de oameni în fața cărora nu știu cum să reacționez, nu știu cum să îi înțeleg: oamenii obsedați de curățenie. Îi știm cu toții, probabil avem fiecare în familiile noastre un astfel de personaj.

Sunt acei oameni care trăiesc doar pentru a șterge praful, pentru a da cu aspiratorul de 10 ori pe zi, pentru a spăla toate lucrurile din casă de 2 ori pe săptămână. Acei oameni care, dacă vii la ei, îți dau halate speciale cu care să își protejeze apartamentul de diverși viruși și microbi. Cei car își țin canapelele cumpărate acum câțiva ani buni îmbrăcate în plastic pentru a le prelungi durata de viață și curățenia.

image

Da, cel mai probabil acești oameni au avut și vor avea mereu un idol în Michael Jackson, cel care ajunsese să doarmă într-un sicriu de sticlă, pentru că acolo considera el că este locul cel mai curat din univers și îl protejează de microbi și mizerie. A nu se înțelege greșit, cum că aș fi un om căruia nu îi pasă dacă are praf sau mizerie în casă, care nu știe să spele vase sau să bage o mașină de spălat.

Nici vorba de așa ceva. Îmi place curățenia, sunt cel care ia inițiativă în casă când vine vorba de curățenie generală. Așa am fost educat de mic și simt că fac ceea ce trebuie. Dar lucrurile trebuie să aibă și un echilibru. În sensul în care sunt și alte priorități mult mai importante în viață.

Iar pentru asta îi poți avea alături pe cei de la Vertex Cleaning, cei care te pot ajuta să îți menții casa curată, prin niște servicii de calitate și la prețuri de excepție. Angajații companiei sunt verificați să nu aibă cazier, au cărți de muncă, experiență în domeniu și poți avea certitudinea, chiar dacă pentru unii este ireală, că vei avea o curățenie făcută ca de mâinile tale.

Iar timpul liber câștigat prin această experiență î poți folosi pentru a fi cu cei dragi, pentru a te bucura de o plimbare sau de orice lucru pe care nu ai mai avut timpul necesar să îl faci, pentru că ai fost o persoană obsedată de curățenie :)

One thought on “Când ai avut ultima oară timp și pentru tine?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *