Clujul, noua glumă proastă a României

Aş putea să scriu mii de cuvinte despre ce se întâmplă cu oraşul ăsta. Din capitala Ardealului se transformă în cea mai proastă glumă a ţării.

A ieşit Boc primar al Clujului. Dacă vă întrebaţi de ce, uitaţi aici o mostră de cum gândesc clujenii problema:

 

image

Deci cum să le spunem noi unor oameni care îşi aleg ca primar pe sluga slugilor?

11 thoughts on “Clujul, noua glumă proastă a României”

  1. @tudor sunt facute cu banii furati de la oameni, inclusiv de la clujeni: pensionari, profesori, medici…incerci sa imi spui mie ca un om ca asta, o sluga de doi bani, care nu a avut nicio jena in a executa toate deciziile fmi si ale lui basescu, unul care cica preda drept constitutional si a ajuns sa fie omul cu cele mai neconstitutionale decizii e bun pentru voi? sa fiti sanatosi ! cu el impreuna

  2. Du-te la Teodora Marinescu pe blog si vezi ce spune acolo ALM despre Cluj si mai ales despre sectorul 2 din Bucuresti .Ce parere ai ? Cat despre clujeni….Pai am niste amici in Cluj :finger: …de azi sint fosti …amici :finger: .Bai frate dar clujenii n-au suferit si ei exact ca si restul tarii sub guvernarea piticului asta jegos si lingator de blide al matrozului chior de la Cotroceni ? :whatever: A luat Primaria dar…CJ :satansmoking: -ul apartine USL-asilor .Acum sa-l vad pe Handel ! :whatever: :satansmoking:

  3. @marian si eu sunt socat de ce s-a intamplat..clujul este un oras pentru care nu mai am nicio urma de respect

  4. Cine a spus ca ardeleni gandesc mai greu, nu gresesc, asta e adevarul. Faptul ca a facut stadion, si bla bla, l-a facut e spatele tuturor romanilor, ca ar trebui clujenii sa invete ce inseamna proiecte europene si sa ia bani de acolo, cu s-a intamplat in multe orase de nivelul Clujului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *