Clubul Bloggerilor Liberali

Am lipsit un pic de aici si vreau sa imi cer scuze pentru asta…Incerc sa imi pun ordine in anumite lucruri si in acelasi timp sa acord atentia cuvenita acestui blog.

In aceasta perioada cat am lipsit de aici, draga mea Lilick a lansat o noua provocare: Clubul Bloggerilor Liberali. Ce presupune acest club? Posibilitatea bloggerilor cu orientare liberala de a se intalni, de a socializa si in acelasi timp de a lua pulsul politicii chiar de la cei implicati dfirect in ea: politicienii. De exemplu, la prima intalnire, care va avea loc pe 20 aprilie, vor fi invitati cei mai activi bloggeri din cadrul PNL. Diana Tusa, Alina Gorghiu si Mihai Voicu.

O componenta importanta a acestui club este dedicata si societatii civile, cea care speram sa fie alaturi de noi in acest proiect. Iata ca dupa campania “NO Basescu Day” tot noi, liberaii, suntem cei care lansam un nou mod de a gandi si de a face politica. Sunt sigur ca va fi un succes si va astept pe toti cei care doriti sa fiti alaturi de noi, sa va exprimati dorinta pe acest blog.

7 thoughts on “Clubul Bloggerilor Liberali”

 1. Nu e rea ideea, păcat că, aşa cum se întâmplă de obicei şi normal, totul se consumă în Bucureşti. Asta e!
  Poate o platformă de grup, după un model deja destul de popular, dar nu un ghiveci de opinii, ci strict una liberală. Cred că merită să vă gândiţi la asta, ar grupa opiniile. Poate l-ar scoate şi pe Crin Antonescu din amorţire :)

 2. @irongates: nu uita ca sunt zan:P asa ca timisoara face parte din destinatiile mele:) speram ca la un moment dat sa ajungem cu acest proiect in mai multe locuri din tara, unde vocea liberalilor sa conteze

 3. Irongates

  Sigur, m-am gandit si la problema asta cu Bucurestiul si… restul tarii. La un moment dat sper sa se infiinteze macar in marile orase astfel de cluburi. Problema consta in faptul ca voi, in aceste orase, sunteti mai putini. Insa asta nu v-ar impiedica, totusi, sa faceti actiuni din astea, in offline, care chiar sa aiba succes. Remember 2 aprilie la Brasov. Eu ti-am sugerat tie sa iei problema in maini cu #Noua Politica in Timisoara, pentru ca mi s-a parut ca esti foarte potrivita. Poti sa fii foarte bine reprezentantul bloggerilor implicati in politica liberala, de la Timisoara. “Vocea” ta se aude foarte bine si la Bucuresti. Asa ca, daca te gandesti sa organizezi ceva acolo, da doar un semn. O sa incercam sa te ajutam de aici.

  O sa facem si platforma de grup. :)

 4. Te asteptam Ionut.

  Pana atunci insa, poate iti dai si tu cu parerea la ce mi-a iesit dintr-o simulare aplicata pe datele de la alegerile parlamentare din 2008, aplicand chestiile cu 300, o camera si mai nou 10% prag.

  Un exemplu: sunt suficiente 1.713.487 voturi ca un partid sa aiba 51% in parlament.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *