Ciutacu şi Badea, siamezii democraţiei

Nu puţine au fost momentele în care am apreciat prestaţiile publice ale celor doi. Mai ales prestaţia lui Victor Ciutacu, cel care a realizat câteva emisiuni de excepţie, cu invitaţi unul şi unul.

Nu pot să nu observ cum în ultima perioadă, blogurile celor doi par a fi întreţinute de o singură persoană:

– scrie Ciutacu de Şova, hop şi Badea cu articolul. Latră Ciutacu la Ponta, păi cum să se lase Badea mai prejos?

Nu mi-e Ponta cel mai drag individ posibil. Cât despre discursul lui, cred că şi-a luat-o destul până acum. Altele sunt priorităţile noastre. Nu şi ale celor două starlete isterizate, care consideră că fără ele democraţia din România ar fi istorie..

8 thoughts on “Ciutacu şi Badea, siamezii democraţiei”

 1. Am vazut si eu reactiile dupa discursul lui Ponta insa nu le-am inteles.
  Sa luam cazul meu, neintegrat politic, fara convingeri fundamentate pe doctrine, programe politice sau dezbateri temeinice. Ma uit la TV si-l vad pe Ponta care-i spune noului ministru ca nu e de acord cu noul guvern si nu-l voteaza, dar daca e in stare sa aplice cateva masuri unanim acceptate ca pozitive pentru tara e gata sa-i acorde sprijinul prin vot in Parlament.

  Mergand dupa logica mea, poate gresita, trag concluzia ca Ponta le-a cam dat-o peste nas rivalilor politici transmitand catre mine, cetateanul de rand, ca pentru el sunt mai importante masurile pozitive decat lupta politica.

 2. @Nevermind starletele par momentan suferind de lipsa unor injectii. Ciutacu, un om pe care il apreciez, in ultima perioada zici ca este la menopauza

 3. @GCM cred ca ai primit raspunsul la conferinta lui Basescu de azi. Ponta nu a gandit atat de departe si de profund. Eu cred ca pur si simplu, voit, i-a ridicat o minge la fileu lui Basescu. Si ca in acelasi timp, pregateste iesirea PSD din USL

 4. @Ionut
  Wrong. Ciutacu nu inghite rahaturile facute de psd/pnl/usl. Cel mult pe ale pc-ului, ca de. Tocmai pentru ca, cumva, spera sa zboare astia si ceilalti sunt raul cel mai mic. Tu esti membru si cel mult marai, altii pot sa si latre sau muste. Including me.

 5. Sper sa nu consideri ce voi spune o incercare de influentare a opiniei cititorilor tai fideli. Dar daca vei considera asta, fara nicio problema poti sterge comentariul.

  Repet, neinteresat de programe politice si doctrine, chiar votant in functie de cine da galeata mai repede, daca vrei: Nu ma intereseaza jocurile politice, nu ma intereseaza soarta Pdl-ului sau a USL-ului. Discursul lui Ponta mi s-a parut perfect pliabil pe logica celor care vad in politica o lupata intre doua “gasti” ca fiind mai importanta decat problemele lor de zi cu zi.

  1. @GCM in primul rand, daca poti sa imi influentezi cititorii, intr-un mod pozitiv, fa-o:) de oameni cu idei, cu opinii avem nevoie. Si iti respect parerea despre discursul lui Ponta.
   Si chiar si eu, intr-un stat normal, unde toate institutiile statului ar functiona normal, as aprecia un discurs ca al lui Ponta, demn de Camera Lorzilor.
   Dar sa ne trezim din vis…traim in romanica..

Leave a Reply

Your email address will not be published.