Ciorb(e)a nu are nevoie de demnitate !

Abia s-a dus într-o lume mai bună ultimul Senior al PNŢCD, Ion Diaconescu, că urmaşii lui, alde Ciorbea şi Pavelescu, s-au prezentat la Cotroceni pentru a lua instrucţiunile de folosire a unui partid ce altădată a fost semeţ.

De Pavelescu nici nu îmi pasă, nevertebrată a fost mereu, dar Ciorbea este o mare dezamăgire personală.

Decorat chiar ieri de Rege şi apoi slugă la tiran, Ciorbea dovedeşte că nu e greu deloc să slujeşti la doi stăpâni..

victor_ciorbea-1o

5 thoughts on “Ciorb(e)a nu are nevoie de demnitate !”

  1. Bai frate …pai cat de nebun poate fi cineva, incat sa-si fi facut iluzii in cel priveste pe…. Ciorbea? Din doua una : sau esti foarte tanar si nu ai habar de cine a fost sau ce a facut Ciorbea la viata lui….dupa ’89 fireste { dar atunci ma intreb …cand ai apucat sa-ti agonisesti cei 70.ooo E pe care-i tii la saltea…}sau esti vr’un… “idealist” { asa le zic eu …” celor cu idei multe” iar Dostoievski a scris chiar si ” o carte ” pe tema asta} si atunci…iar ajung la tema celor 70.000 E. Ma gandesc ca daca tot esti “idealist” poate ca n-ai ce face …chiar cu toti gologanii si mai dai si matalutza …pe la oameni amarati sa urmezi exemplu’ lui …Gigi. Ce mare lucru…si mai ales ca-i vorba despre aceeasi ” natzie ” de oameni: doi ” juristi “, un avocat { Pavelescu} si un …procuror{ Ciorbea} , deci ce sansa crezi c-ar fi avut sau ca are PNT-CD-ul de azi inainte….de parca ar fi avut vreodata vre-o sansa ?!O fi pentru matale ” o mare dezamagire personala” acest Victor Ciorbea…da’ pentru muncitorii acestei tari , pentru sindicalistii acestei tari cum crezi ca a fost ? Ma refer evident la perioada cand a fost prim ministru . Pentru bucuresteni…cum crezi ca afost …ca doar l-au votat cu mic cu mare sa fie primar general{ mai putin eu….nu m-am inghesuit la…”ciorbea ” lor}ca doar de aici a devenit si chestia cu Basescu : primar general iar apoi…Pavelescu…e avocat…la ce dracu sa te astepti de la el ? Astia doi sint excat ca Lolek si Bolek .Cine dracu mai pune botu la vrajelile lor ? Adica nu-l mai asculta nici macar Andreea Pora pe Basescu si vrei sa-i asculte oamenii pe astia ? Sa fim seriosi…ca zici ca l-a decorat MS Regele pe Ciorbea…Pai nu intelegi ca tipul are totusi….90 de ani!!!Si mai ai si …70.000 de E ….cum dracu i-oi fi facut rost…nu stiu !

    1. @Marian: insisti mult pe tema celor 70.000 de euro:)) ) dar nu ii am acum:)) cat despre Ciorbea..pentru mine ramane un singur lucru bun din perioada cand a fost prim ministru: pe vremea lui, cu un constantinescu alaturi si cu un cdr care inca nu incepuse sa fie macinat, au fost facute adevaratele reforme ale statului asta

  2. Glumesc frate, glumesc…Nu-i…. ” Blogareala cu…vrajala ” ? Si lasa ca nu-i rau ca-ti amintesc de gologani, se poate intampla sa uiti de ei si atunci eu…iti reamintesc sa-i cauti si sa-i …numeri cand ploua afara !Cat despre Victor Ciorbea ..a fost un bun prim ministru si atat cat despre ” reforme”….sa fim totusi seriosi , chiar daca-i …”cu vrajala ” !

    1. @Marian: oricum, mi se face din ce in ce mai sila de el..ieri a defilat pe la toate televiziunie ca sa spuna el ca dupa 15 ani era cazul sa il ierte pe Basescu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *