Cioara vopsita sau pedelistii populari

Vuieste tara de groaza sau bucurie, dracu stie:) ..Prin vocea lui Cristian Preda si prin sticla Monicai “hac” Macovei, aflaram ca jucaria lui Basescu e gata de modernizare.
Buuuun…pai hai sa vedem ce vor sa modernizeze portocalii la ei:

1) denumirea partidului – adio PD-L, bun venit Partidul Popular.
2) sigla partidului: dispar trandafirii si probabil vor aparea tepele..

Dincolo de caterinca acestui subiect, la care promit sa revin in curand, exista o mare disperare la slugile lui Basescu sa le reuseasca pseudo-reforma asta..hai sa ne gandim un pic: Numele de PD-L este perimat rau de tot acum si va capata o conotatie negativa, va fi un balast de care marii reformisti din Modrogan vor sa scape cat mai repede. Motivul? Uitati-va in jurul vostru: din 10 stiri despre PD-L, 9 sunt negative, criza se adanceste, mizeria politica la acest partid se aproprie de cote maxime, or oamenii astia mizeaza pe principiul: poporul e prost, ne facem alt nume, alta sigla si ii pacalim si data viitoare. Numai ca de data asta li s-ar potrivi mai degraba un vechi citat biblic: “Afara e vopsit gardul, inauntru-i leopardul”.

Eu unul si sunt sigur ca si altii, voi avea grija sa re-aduc in atentia oamenilor mizeria asta portocalie..Pentru ca sunb numele de PDL, PP sau oricare altul se ascund aceleasi jigodii: Basescu, Boc, Udrea, Videanu, Berceanu sau Blaga.

2 thoughts on “Cioara vopsita sau pedelistii populari”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *