Câinele, cel mai talentat român

Uneori, lucrurile se aşează în aşa fel încât, când cineva îşi bate joc de tine, nici să nu simţi. Cam aşa se întâmplă lucrurile şi cu showul de televiziune “Românii au Talent”, care, iată, în doar 3 ediţii, a reuşit să ofere titlul de cel mai talentat român exact prototipului de om care merita cel mai puţin acest lucru. L-am avut în primul sezon pe Adrian Ţuţu (mai ştie cineva ceva de acest super talent?), apoi, susţinut frenetic de populaţia 2.0, a ieşit câştigător Gog, cel care de atunci, în afara spectacolelor pe care le ţine prin restaurante, le spune tuturor cum a doborât el un record mondial.

Şi cam atât.

Iar de aseară, cei mai talentaţi români sunt…câinii. O bătaie de joc se dovedeşte a fi emisiunea asta.

PS: Nu că ieri nu ar fi fost ziua căţeilor. Dinamo şi-a primit binemeritata umilinţă, dar despre asta vorbim un pic mai încolo.

bruno icobet

4 thoughts on “Câinele, cel mai talentat român”

  1. Câtă dreptate ai… L-am văzut nu de multă vreme pe Gog într-un spectacol. Dezamăgitor… Se tot vorbea aseară despre “dacă ai plăti bilet ca să îl vezi pe X sau Y concurent într-un spectacol”. La Țuțu și la câini clar nu aș plăti. Iar la Gog am plecat la jumătatea spectacolului. Dacă nu aș fi avut invitație aș fi plâns după bani.

    1. @sonia exact despre asta e vorba, despre capacitatea de a face un show complet, de a evolua. cat poate sa ma evolueze omul asta cu caini/ sa ii faca sa vorbesca in loc sa latre? niste penibili

  2. Vezi ….si te ” strambai ” cand iti spuneam ca nu ma uit la acest gen de ” emisiuni ” !Las’ la o parte ca-s facaturi dupa modelele altora dar….unde dracu ai mai vazut mataluta la altii….sa prezinte numere ce pot fi cel mult acceptate in spectacole de circ? De altfel asta si sint acele emisiuni : circ ieftin, iar ” juriul “….Sa fim seriosi , de cand a ajuns Andi Moisescu sau Andra sau…. alalalt,mari cunoscatori pentru a fi si critici ?Au adus in finala…”la creme de la creme “…. 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *