Cine vrea anarhie în România?

Radicalizarea discursului vizavi de proiectul Roșia Montana, atacul asupra ministrului Culturii, Daniel Barbu, plus declarațiile din ultimele zile dinspre guvern, nu fac decât să creeze senzația că cineva tot se chinuie să aprindă fitilul violenței, în cazul unor proteste care tocmai prin faptul că au fost pașnice, au atras atenția întregii lumi.

Victor Ponta: ”Există o grupare anarhistă care vrea să pornească violențe la protestele legate de Roșia Montana”

Radu Stroe: ”Rog protestatarii să nu își schimbe atitudinea din ultimele săptămâni, violența nu e o soluție”

În timpul ăsta, numărul efectivelor de jandarmi din Piața Universității s-a dublat, iar aceștia stau pe acolo chiar și în zile când nu se organizează mitinguri. Iar în țară, situație devine explozivă, oamenii ieșind din ce în ce mai mulți și în mai multe locuri.

Oare este Ponta conștient de faptul că, pentru visul său prezidențiabil, este capabil să arunce țara într-un haos de neimaginat? Merită, oare?

jandarmi

2 thoughts on “Cine vrea anarhie în România?”

  1. Astia nu stiu cum sa faca sa gaseasca un motiv pentru a asmutii dulaii Jandarmeriei asupra oamenilor asa incat se agata si de un pai !Dar in Ianuarie 2012 nu i-a parut domnului Ponta ca exista ” o grupare anarhista ” si printre cei ce solicitau imperativ demisia lui Boc , MRU si peste toate ca un corolar a lui Basescu ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *