Chinezu şi TVR Cultural – curvele şi Trinitas

Reîntors pe meleagurile natale după o experienţă plină de “farmec” prin Londra, unde, cu ocazia Jocurilor Olimpice, a plimbat ca un aurolac un steag prin diverse locuri, ambasadorul jegului 2.0, priponit de pe fotoliul său de zeu, scuipând câteva coji de seminţe şi dând pe gât o halbă de bere, şi-a adus aminte că este iubitor de cultură. Şi nu orice cultură, ci doar aceea de pe TVR Cultural.

Ce îl îndemnă pe zeul creţ al onlineului să se dedea la astfel de spectacol jenant pentru statutul său de agramat? Păi văzu el că e o mare agitaţie prin online, că iubitorii de labe1 tv şi alte taraf tv-uri sub acoperire, fac scandal că se închide TVR Cultural.

Plin de furie, ia telecomanda în mână şi vrea să dea pe TVR Cultural. dar, de la 1 la 100 pe grilă, nu îl găseşte. Furios, China Birta, pe numele lui de zeu 2.0, Chinezu, sună la providerul de cablu:

“Prietene, să-ţi dau o bere şi follow de simpatic ce eşti, de ce aţi scos TVR Cultural din grilă? Nu l-am scos domnu Chinezu..dumneavoastră aţi zis să vă băgăm în loc canalul de bere""

Fericit că lucrurile sunt în regulă la el acasă, măritul zeu al onlineului zise să nu îşi lase supuşii să orbecăie fără de cultură prin lume. Aşa că se pune pe scris. Lui Elvis. Nu Elvis cel mare, ci lui Claudiu Săftoiu, acest "Elvis” mai bondoc al politicii româneşti:

“Îmi permit să vă scriu această scrisoare ca un umil telespectator al postului TVR Cultural. Care post, de altfel, alături de TVR 2 (din când în când) este cel pe care îl urmăresc cu predilecţie (scuzaţi cuvântul ăsta, dar vreau să fiu şi eu un pic mai pretenţios) din tot ceea ce înseamnă salba de posturi ale SRTV”

Aţi citit rândurile de mai sus? Acum luaţi şi uitaţi-vă la moaca lui. Nu e aşa că este perfectă pentru o campanie de salvare a TVR Cultural?

image

La final, vă mai propun un exerciţiu: care aveţi numărul lui de telefon, luaţi de îl sunaţi şi pe nerăsuflate rugaţi-l să vă spună 3 emisiuni TVR Cultural care l-au ţinut în faţa televizorului. Chiar sunt curios ce vă va spune.

Să îl auzi pe Birta vorbind de TVR Cultural e la fel de plin de frumuseţe precum ar fi să auzi o curvă refuzându-ţi un oral pe motiv că de la 4 începe Vecernia pe Trinitas.

12 thoughts on “Chinezu şi TVR Cultural – curvele şi Trinitas”

  1. Pariez ca daca-i vei intreba pe 96% din cei ce urla acum dupa desfiintarea TVR Cultural daca stiu macar 2 emisiuni ale acestui post habar nu vor avea ce sa-ti spuna.Cei ce se vaicaresc acum ca vor fi inchise TVR Info si TVR Cultural sunt in mare parte aceeasi care-si smulgeau parul din cap ca nu va mai fi Patapievici la sefia ICR sau Tismaneanu la sefia IICCMER.Cu alte cuvinte acestia nu sunt decat basistii imputiti care mor de oftica fiindca li s-au taiat sinecurile.Acesti indivizi pur si simplu nu stiu cum sa opereze in economia de piata reala (cu toate ca zi de zi fac apologia acesteia si acuza USL ca vrea revenirea la comunism).In economia de piata reala orice post de televiziune ce aduce numai pierderi ESTE INCHIS.Ori cele 2 posturi ale TVR aveau o audienta cam de nivelul televiziunilor de cartier,daca nu si mai mica.Daca ar fi adus profit sunt sigur ca n-ar fi fost inchise,dar in conditiile actuale alta solutie nu mai era.In plus, aceste 2 televiziuni (in special TVR Info) AU FOST INTESATE PANA LA REFUZ CU BASISTI.Sa nu uitam ca de la TVR Info a plecat faimosul scandal al plagiatului.Basistii au dovedit in zilele acestea odata in plus ca lucreaza impotriva intereselor Romaniei si deci trebuiesc eliminati din absolut toate institutiile statului.

  2. @ciprian banuiesc ca “blogger” sunt eu iar cel de sus e arhanghelul cret, nu? si ce intelegi prin a “merge treaba in online”?

  3. “cu ocazia Jocurilor Olimpice, a plimbat ca un aurolac un steag prin diverse locuri, ambasadorul
    jegului 2.0” . Hai ca esti chiar penibil. Din jegul 2.0 faci si tu parte. Noi suntem 2.0 tu restul. Chiar de nu-mi va fi aprobat comentariul, am tinut sa-ti spun

  4. Zappand am gasit de cateva ori ruland pe TvrCultural emisiuni de pe la concerte cu muzica clasica si lasam sa se auda in fundal.Asta se intampla inainte sa descopar Mezzo.(nu mi se pare un snobism auditia de muzica de gen, desi s-a sugerat adesea contrariul)

    Nenea “activist” din imagine e noul Zoso sau? Am vazut doar niste RT-uri prin twittosfera, dar altfel nu-mi spune nimic personajul.

    1. @Cyanilla Nenea activist este cel mai sarutat in fund personaj din onlineul romanesc. sunt multe de spus despre el. ti le spun in privat:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.