Chinezu, a 9-a minune a lumii

Răsfoind astăzi blogul unui prieten drag, am citit următoarele 2 fraze:

“Omul Chinezu este exact ca şi bloggerul Chinezu, modest prin atitudine, înţelept prin sfaturile oferite”

“P.S. Ştiaţi că domnul Chinezu citeşte şase cărţi pe lună?, cum să nu admiri un astfel de om?”

Plecând de la aceste 2 descrieri ale omului Cristi China Birta, ale zeului din online,alias Chinezu şi ale tot ce poate fi mai bun în acest om, vă invit să continuăm acest exerciţiu şi să vedem dacă putem să strângem măcar 100 de motive pentru care merită apreciat, chiar idolatrizat Chinezu.

Vă rog să luaţi în serios acest exerciţiu. Scopul lui imediat este să vedem dacă putem epuiza cu laudele într-un singur post:D

cristian-china-birta00

17 thoughts on “Chinezu, a 9-a minune a lumii”

 1. Se vede din exprimarea lui aleasă câte cărți citește pe Lună, că pe Pământ…

  Ortografia sa este mai creață de când nu mai suportă observațiile și criticile, ceea ce este foarte bine…și-a triat cititorii până i-au rămas doar admiratorii care-i ling… părul. Cu scopul de a-l îndrepta, cum altfel?

  Nimeni nu poate fi mai ”subtil” ca Chinezu, când vine vorba să-și câștige un firfiric publicitar. Aș zice puplicitar, dar nu vreau să menționez poziții strategice în care stă aproape non-stop.

  Aș putea continua așa 2 zile, cam cât l-am studiat pe blogul său. Nu se moare de plictiseală acolo, dar un om de bun simț ar putea muri de greață…

  Desigur, scopul scuză mijloacele, iar capul lui Chinezu este pavat cu intenții.

 2. Vă place hâra la kil, îți dai seama cât rahat ai mâncat cu articolul acesta, nu că m-aș da în vânt după Chinezu însă nu așa se abordează o problemă ;-) .

 3. Chinezu a dat link aici și a găsit o metodă să se folosească și de aceste posturi, atrâgând atenția că se scrie și se vorbește despre îngustitatea sa …orium e bine, doar să nu-l ignorăm! 😆

 4. Ionutule, esti pe drumul cel bun! Da click pe acest comentariu al meu, care e in acelasi timp si ramas bun si semnal ca ti-am acordat destula atentie. Promit sa nu te mai deranjez secolul asta.

 5. @Andera: poi inseamna ca ceea ce scrie el, chiar iti place.
  @Andi Bob: multumesc pentru comentariile tale de aici. Dupa cum vezi, nu am cenzurat nimic si sper ca voi reusi sa te fac sa revii pe aici…si sa vorbim despre…orice vrei tu:)
  @Bogdan dupa cum ti-am explicat si pe twitter, ai inteles gresit problema

 6. Am cunoscut de curand un idiot pe net.. named Perfu.. ar fi interesant sa vada si el topicul asta. Il uraste de moarte pe chinezu si zoso, baiatu fiind hater de profesie..

  Oricum Dpmdv…chinezu e baiat de nota 10… Ce imi place cel mai mult..sa zicm bunul simt si decenta cu care scrie si se comporta

 7. @Soacra: ooo, da, perfu nu e ala pt care toti sunt gay si vor trafic pe spatele lui?:)) )
  @Nico: mai ales pentru asta:)) )
  @Bogdan: din pacate nu ajung..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *