Chiliman

Ceea ce se întâmplă astăzi în PNL nu e o mare noutate.

Încă de la congresul în care a fost ales preşedinte al PNL, Crin a avut grijă să se debaraseze de cei pe care îi consideră incomozi, dar mai ales de cei care nu sunt yesmani faţă de tot ce spune el.

Ştiu, surprinzător, veţi spune, să avem lider al PNL un mic dictator.

Problema este că acest accese de mică dictatură au părut acceptabile şi au fost puse pe seama…nu a lipsei de somn, are destulă, ci pe seama dorinţei de a face totul bine pentru partid şi de a fi înconjurat de oameni de încredere.

Numai că astăzi s-a ajuns prea departe.

Chiliman.

Cifrele spun totul despre el: intenţie de vot de peste 70%. Cea mai puternică organizaţie PNL din ţară, mai mult, după 20 de ani de lupte, PNL Bucureşti este pe primul loc la intenţia de vot a bucureştenilor, cu peste 33%.

Deci unde este problema? Foarte simplu: problema este în gestul organizaţiei de Bucureşti, care a votat împotriva cooptării lui Frunzăverde în conducerea PNL.

Iar micul dictator Crin şi-a dat în petec. Păcat. Fără să lansez atacuri gratuite, îl pot asigura pe Crin că fără suportul Bucureştiului, visul lui de a dormi la Cotroceni s-a putea să nu mai devină realitate.

Andrei-Chiliman-primarul-sectorului-1

8 thoughts on “Chiliman”

 1. foarte interesant (sic!)… inteleg ca in opinia ta, daca cineva pierde o functie in partid (pe drept sau pe nedrept, este irelevant) este perfect justificat ca acesta sa-si saboteze dupa aceea partidul si presedintele, daca nu chiar sa plece la inamic ?!
  nu stiu ce a facut chiliman, poate antonescu a gresit in ceea cer il priveste (a fost oricum o greseala dpdv politic, acum in preajma alegerilor), dar in mod cert modul in care s-a comportat chiliman i-a dat dreptate post-factum…

  inteleg ca pe chiliman (si pe tine) va tin in PNL functiile

  Ma tem ca e ultima oara cand iti citesc vrajelile, eu prefer principiile oricum

  1. @xyz imi pare rau sa observ ca nu ai inteles exact ce am vrut sa spun. Nu ma tine nicio functie in partid. Dar ce se intampla acum nu este in regula.

 2. am inteles perfect ce ai vrut sa spui:
  “Iar micul dictator Crin şi-a dat în petec. Păcat. Fără să lansez atacuri gratuite, îl pot asigura pe Crin că fără suportul Bucureştiului, visul lui de a dormi la Cotroceni s-a putea să nu mai devină realitate.”

  cand ajungi sa fii in asentimentul propagandei portocalii, loialitatea ta nu poate fi pusa la indoiala, doar ca nu e vorba de loialita fata de PNL…

  Apropos, din cat l-am cunoscut eu pe “dictator” (acum multi ani), acesta nu trateaza amenintarile “lightly” si nici nu se lasa impresionat de ele, asa ca voteaza cu cine vrei, fa campanie pentru cine vrei dar lasa vrajelile ca ai fi liberal- nu esti, doar te amagesti singur

  1. @xyz nu cred ca esti in postura de a-mi pune la indoiala cat sunt sau cat nu sunt de liberal, atata timp cat nu m-ai cunoscut personal si nu imi cunosti activitatea in partid.

 3. Cum ma liberalii pui peste stricat, cum ma stralucitorilor, a reusit Burtaverde sa va incinga?
  Pai inseamna ca basescu mondial, fostul si viitorul vostru bulibasa, si-a atins scopul.
  Sa traiti bine unii cu altii ca va meritati reciproc si haoles baoles distrusilor!

 4. @Ionut; se pare ca in general suntem facuti ca natie sa stam cu ochii in lacrimi atintiti catre un Conducator. Nu conteaza ce si cum face atat tim cat este vazut ca arhanghel impotriva altui Conducator la care ceilalti se uita cu ochii lacrimosi …
  Astia cu ochii in lacrimi nu sunt deranjati de incalcarea regulilor niciodata.

  1. @Adrian eu sper sa vina vremea cand Conducator va deveni conducator. si nu vom mai privi spre ei mesianic. ci ne vom lua destinul in maini.
   PS: Hristos a Inviat !

 5. Dar cum va explicati raul pe care dl Chiliman la facut populatiei prin ocrotirea clanurilor de rromi care construiesc ilegal in bucuresti sub protectia acestui primar. Cum explicati cumpararea a 4 ruine care chipurile trebuiau sa devina gradinite cu 16 milioane de euro, si culmea tot de la un clan al constructiilor ilegale, clanul ONORIU. Haide Ionut asta Chiliman ar trebui linsat pentru tot raul pe care l-a facut Bucurestenilor, si nu numai. Acceseaza linkul de mai jos si vei vedea adevarata fata a acestui primar pe care il intereseaza doar banii. :whatever:
  http://abuzuri.webklik.nl/page/legiuitorii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *