Cele mai bune soluții în materie de motoare electrice monofazate și trifazate! (P)

Motoarele electrice sunt acele echipamente care au rolul de a transforma energia electrică în lucru mecanic, fiind absolut esențiale pentru mai toate aplicațiile industriale cât și pentru diverse aplicații casnice. Pentru aplicațiile casnice, sunt utilizate motoarele monofazate, adică acelea care funcționează la 220V iar pentru aplicațiile industriale sunt folosite motoarele electrice trifazate, adică acelea care funcționează la o tensiune de 380V. Când vorbim despre un motor electric, fie că este monofazat sau trifazat, vorbim despre un echipament care trebuie să ajute la îndeplinirea anumitor procese, deci trebuie să fie de cea mai bună calitate.

Cele mai bune soluții în materie de motoare electrice, le vei găsi pe site-ul celor de la Ci.ro, magazin online prin care cei de la Mecha Tech SRL își comercializează echipamentele. Produsele comercializate de aceștia, cât și serviciile prestate sunt de cea mai bună calitate, scopul principal fiind creșterea companiei prin satisfacerea nevoilor clienților. În ceea ce privește motoarele electrice monofazice, de pe site-ul celor de la Ci.ro vă puteți achiziționa un motor electric monofazic 0.09 kW, 0.12 kW, 0.18 kW, 0.25 kW, 0.37 kW, 0.55 kW, 0.75 kW, 1.1 kW, 1.5 kW, 2.2 kW sau motor electric monifazic 3 kW, cu turații de 1000, 1500 sau 3000 rpm și poziții de montaj B3 cu talpă sau B5 cu flanșă mare. Toate acestea sunt în 2 sau 4 poli, cu clasa de protecție IP55, clasa de izolație H, fiind de asemenea dotate cu rulmenți de cea mai bună calitate 2RS SKF Germania. Dacă sunteți în căutarea unui astfel de motor, cu un simplu click aici https://www.ci.ro/motoare-electrice-monofazate-motor-electric-monofazat/#tab-additional_information veți fi direcționati către pagina Ci.ro cu motoare monofazate, de unde mai departe veți putea explora și restul produselor care vă pot fi de ajutor.

În cazul motoarelor electrice trifazice, acestea în funcție de putere pornesc de la 0.09 kW și pot ajunge până la 110 kW, având tot clasa de protecție anti apă și praf IP55 și clasa de izolație F. Ca poziții de montaj, pot fi: B3 cu picioare, B5 cu flanșă mare, B14 cu flanșă mică și B35 cu flanșă și talpa. În funcție de numărul de poli, adică 2, 4 , 6 sau 8, acestea motoare au și următoarele turații în aceeași ordine: 3000-2800 rpm, 1500-1400 rpm, 1000-900rpm, 750-700 rpm. Toate detaliile despre fiecare în parte sunt disponibile pe site-ul celor de la Ci.ro, așa că vă invit să îl accesați pentru a vă alege modelul compatibil nevoilor dumneavoastră.

Pe lângă motoarele electrice monofazate și motoarele electrice trifazate, pe site-ul celor de la Ci.ro, veți mai putea găsi și reductoare, variatore, lanț gall, curele de transmisie, fulii, snecuri cereale mari, snec ciment, benzi elevator, cupe elevator, motoare vibrante, tablă perforată, benzi transportoare și multe altele. Toate acestea sunt împărțite pe scurt în următoarele categorii:

Motoreductoar
Transmisii
SNEC
Elevatoare vibrare
Materiale tehnice
Conveioare

Orice întrebare sau nelămurire aveți, echipa Ci.ro va sta la dispoziție și vă va oferii toată consultanța necesară, Toți cei care apelează la aceștia, vor beneficia de soluții tehnice intuitive, fiind adaptate și individualizate după nevoile fiecăruia în parte.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *