Cele mai bune sisteme de pontaj – numai la rfidshop.ro

Voi ce tip de sistem de pontaj folosiţi pentru a asigura protecţia încăperilor sau a clădirilor în care depozitaţi lucruri de valoare? De ceva timp m-am gândit la o varianta prin care să ofer clădirii în care îmi desfăşor activitatea acea siguranţă de care are nevoie. Nu de altă dar, pe lângă toate documentele de importantă majoră pe care le păstrez aici, este vorba şi despre siguranţă angajaţilor.
După ce m-am consultat cu câţiva dintre prietenii mei care la rândul lor conduc afaceri şi au mai apelat în trecut la un sistem de securizare a accesului, am ajuns la concluzia că cele de la rfidshop.ro sunt cea mai bună alternativă.
Ce fel de sisteme de  pontaj găsiţi pe rfidshop.ro şi ce beneficii prezintă acestea?
În funcţie de necesităţile fiecăruia, pe acest site sunt disponibile diverse sisteme de pontaj, cu diferite caracteristici şi tipuri de identificare. Eu m-am orientat către terminalul de control acces şi pontaj BioStation 2.
•    BioStation 2 – este un terminal în cadrul căruia autentificarea se face cu amprenta, card RFID sau PIN. Mi-a plăcut design-ul simplu şi modern, dar şi caracteristicile specifice acestuia. În dotarea sistemului intră un senzor optic de ultima generaţie, creat pentru scanarea amprentelor. Acesta are o capacitate de identificare şi captare a amprentelor digitale de neegalat şi funcţionează neaşteptat de bine.

image
Pentru a uşura şi muncă angajaţilor mei, am avut în vedere că acest tip de pontaj să se poată potrivi cu diversele aplicaţii create în scopul obţinerii de date şi informaţii într-o manieră uşoară.  Acesta dispune de alimentare PoE, iar modulul Wi-Fi este integrat.
Sistemul de pontaj BioStation 2 permite utilizatorilor să se autentifice în mod instantaneu şi să realizeze cu uşurinţă transferuri de date, gestionând astfel un volum uriaş de informaţii într-un mod foarte simplu. Acesta este perfect pentru acele aplicaţii ce necesită versatilitate fără nici un fel de compromis în performanţă şi stil.
•    Antalaya 2 – este un portal WEB destinat angajaţilor pe care l-am achizitonat de pe rfidshop.ro la scurtă perioada după ce luasem terminalul de pontaj. Prin intermediul acestuia, atât angajaţii cât şi administratorii au posibilitatea de a vizualiza şi de a tipări date de pontaj relevante. De asemenea, cu ajutorul acestei aplicaţii au acces şi la diverse conturi şi balanţe de timp sau alte informaţii legate de plăti.
– este un sistem extrem de eficient întrucât îmi uşurează şi mie foarte mult muncă, dar şi celor ce lucrează pentru mine. Acesta permite trimiterea diverselor tipuri de date: a concediilor, modificări ale programului de lucru, pontaj, date personale etc. Toate acestea se efectuează într-un mod facil, cu ajutorul unui browser web ce este conectat mereu la o aplicaţie numită ZK Entreprise EU, soluţie centralizată şi integrată la nivelul bazei de date.
Deşi preţul nu a fost chiar cel mai mic, consider că a fost o investiţie inteligenţă, care m-a ajutat şi mă ajută extrem de mult. Atât sistemul WEB, cât şi portalul WEB fac o treaba foarte bună şi nu am absolut nimic de reproşat.
Pe rfidshop.ro sunt disponibile mai multe tipuri de sisteme de pontaj cu diferite modele de identificare:
– FaceStation -  terminal de pontaj şi acces control cu autentificare prin recunoaştere facială, card RFID sau PIN.
– Terminalul portabil S922 – acesta este un terminal portabil, cu amprenta, rezistent la apă şi la praf.
– Biopad 100 Android – destinat colectării datelor din producţie. Autentificarea se face cu cititorul RFID, iar dispozitivul are camera video integrată.
– Terminalul de pontaj U260C – autentificarea se face cu amprenta, este uşor de instalat şi are un design modern atractiv.
– iFace402 – în cazul acestuia autentificarea se realizează prin recunoaştere facială, amprenta şi/sau card RFID.
Desigur, acestea sunt numai câteva dintre seriile de terminale de pontaj şi control acces ce se pot găsi pe site. Eu am optat pentru BioStation 2 deoarece am considerat că acesta este cel mai potrivit pentru mine.
Dacă doriţi să va bucuraţi de un sistem cât mai eficient, dar în acelaşi timp şi plăcut în punct de vedere al aspectului estetic, va recomand cu încredere terminalele de pontaj de pe rfidshop.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p