Ceasurile, vedetele anului 2015

Trăim prea mult într-o lume, într-o societate în care doar aparențele vin și contează, în care, înainte de a cunoaște un om, îl judecăm mai presus de orice după vestimentație, după cum arată și mai puțin după cum gândește, după cum se exprimă sau după calitatea sa intelectuală.

Și astfel am ajuns să avem ca prim valori ale acestei țări personaje triste, în genul Bianca Drăgușanu, Victor Slav, șamd. Culmea, din persoanele pe care le-am menționat mai sus, unele sunt trend setter și în ceea ce privește vestimentația și modul în care apari în public. Și așa ne trezim că în ziua de azi, tineri care abia au ieșit de pe băncile școlii generale, începe să se îmbrace ca Slav sau, mai rău, că fetele din ziua de azi adoptă de bun și moral un stil nu numai de viață, ci și vestimentar, Bianca Drăgușanu. Și unde duc astfel de alegeri…vedem cu toții…

image

Dar, chiar dacă pentru mulți nu este moral ca să conteze, să primeze mai mult vestimentația față de alte calități cu adevărat ale unui om, sunt totuși niște etichete sociale care ne diferențiază un pic de regnul animal. Căci, altfel, nu cred că ar fi nicio problemă să revenim la vremuri preistorice, în care cu toții purtam piele naturală și nu exista nicio jenă. Deși, dacă mă întrebați pe mine, un pas mare în istoria umanității a fost acela în care Adam și Eva au ales frunza (nu, nu frunza Elenei Udrea. Iar un pas și mai mare a fost acela în care a apărut posibilitatea de a-ți comanda haine online.

Deși, atunci când vorbim de haine, primul gând ne duce la femeile din viața noastră, a cam apus vremea în care un bărbat putea ignora acest aspect, mizând pe celebra vorbă românească: ”să fie un pic mai frumos ca un drac”. În ziua de azi, pentru un bărbat este la fel de important să aibă haine de calitate, fie că vorbim de cămăși pentru bărbați sau de geci pentru bărbați. Haine care să îl pună în valoare atât din punct de vedere fizic, dar și al personalității sale. Iar dacă mai au și un ceas de calitate alături, succesul e garantat.

Indiferent de momentul în care te afli, indiferent că ești la job sau la o întâlnire, cred că obții un alt efect dacă vii îmbrăcat la costum sau cu o ținută cât de cât aparte, decât dacă ai alege să vii în trening și scuipând semințe. Părerea mea.

Dar pentru că tot ne apropiem de vara 2015, să nu uităm că moda acestei veri presupune genți de vară,ceasuri bărbătești de calitate și mai ales șepci care să atragă atenția, șepci comandate online

One thought on “Ceasurile, vedetele anului 2015”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *