Cea mai inutilă rezoluție de Anul Nou – mă las de fumat !

Circula imediat după anul nou o glumă bună, aș zice eu, care spunea ceva de genul: la doar câteva ore de la momentul intrării în Anul Nou, milioane de oameni au trebuit sa se recunoască învinși și să se reapuce de fumat.

Chiar e bună întrebarea asta. De ce își tot propun oamenii în noaptea Revelionului să se lase de fumat. Sau de băut. Adică fix în noaptea când se fumează și se bea cel mai mult. Asta e la fel de ciudat ca superstiția care spună că așa cum vei fi în noaptea de Revelion, așa vei fi tot anul.

Iar 80% dintre oameni sunt beți mangă în acea noapte :)) ))

Redevenind un pic serioși, v-am tot povestit pe aici de alternativa numită țigară electronică. Și despre beneficiile dar și dezavantajele ei. Subiectul a devenit din ce în ce mai intens dezbătut în Europa, unde se încearcă luarea unor măsuri care să limiteze prezența acestor tipuri de țigări. Sunt inclusiv orașe unde, după interzicerea fumatului tradițional, s-a interzis și fumatul de țigară electronică. Se datorează asta numai dorinței de a ajuta și de a proteja sănătatea omului? E greu de spus, în condițiile în care înfloresc și nu fără temei acele versiuni conspiraționiste, care vorbesc doar de anumite interese ale marilor jucători din lume, de pe toate piețele, de a-și pune la pământ adversarii și de a domina piețele.

Iată că, mai nou, și în Statele Unite ale Americii există aceeași atitudine la adresa țigărilor electronice: O știre de azi sună cam așa: ”Mai mulți senatori americani au criticat, într-o scrisoare deschisă, reclama făcută țigărilor electronice, cu ocazia decernării Globurilor de Aur”

646x404

Îmi va fi foarte greu să înțeleg vreodată lupta tuturor cu acest viciu. Este o luptă pe care orice om cu capul pe umeri ar înțelege că o pierde. Cât despre țigările electronice, cum la noi sunt încă legale :) , vă recomand să faceți o vizită pe la cei de la www.tigaraelectronica24.ro, loc unde puteți găsi orice tip de țigări și arome vă doriți. Și mai mult de atât, oamenii au lansat și o idee nouă pe piață, oferta tip abonament, care îți asigură fumatul pentru un minim de 2 luni de zile și asta la un preț bun.

Eu, momentan, sunt încă sub stăpânirea viciului țigărilor normale. Măcar am făcut un pas reducându-le ca putere și cantitate. Adică îmi ajunge un pachet și pentru 3 zile. Pentru mine chiar e o victorie :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *