Cea mai bună veste: vine primăvara !

Trecură, iată, două săptămâni de la momentul în care peste România noastră și așa vitregită de soartă s-au abătut codurile portocalii și roșii de viscol și ninsori. Care, deși unii le iau în glumă și acum, și-au dovedit cu adevărat forța, una care s-a abătut cu niște cantități impresionante de zăpadă căzută (vorbim aici de peste 60 cm în mare parte din sudul țării și asta doar în 48 de ore). Ca să facem o comparație, în 1954, la deja faimosul viscol din februarie (au fost de fapt 4 viscole, întinse pe o perioadă de mai bine de 2 săptămâni), am avut 165 cm de zăpadă depusă. Dacă ar mai fi durat vârful maxim de ninsoare măcar 24 de ore, garantez că am fi avut depășită și această valoarea record.

La mai bine de 2 săptămâni de la acele momente suntem cu două săptămâni mai aproape de primăvară. Și pe cât ne bucurăm noi de mult de aceste vești, nici nu vă dați seama cum țopăie lumea de fericire prin birourile autorităților și respectiv a firmelor de deszăpezire. Pentru că nu există un agent de deszăpezire mai ieftin și mai eficient ca soarele.

image

Și astfel, pot ieși și cei din guvern și de pe la Consiliile Județene să ne anunțe cu bucurie că, la 1 martie, nu mai avem niciun sat blocat de nămeți, iar cei de la firmele de deszăpezire să ne anunțe că și anul ăsta ne-au dat țeapă și au rămas ei cu milioanele de euro, noi cu milioanele de nervi.

Dar, dincolo de subiectele de mai sus, care, sigur, ne enervează, zic eu că putem privi și altfel faptul că vine primăvara. Iar, pentru mine, primăvara este doar un nou motiv pentru ca femeile să strălucească, să dovedească cât se poate de bine că ceea ce spun de atâta timp este o realitate: fiecare anotimp, fiecare lună a anului nu reprezintă decât o nouă șansă pentru o femeie dea fi frumoasă.

Și ca orice anotimp, primăvara reprezintă pentru femei o nouă grea încercare de a-și adapta garderoba, de a scoate hainele cele mai frumoase de unde au fost pitite, pentru că e timpul să ne facă din nou să visăm, în timp ce le privim defilând ca niște zeități pe lângă noi. Și pentru că orice ajutor e binevenit, eu îi recomand pe cei de la www.imbracamintefashion.ro, de unde doamnele și domnișoarele se pot inspira și pot cumpăra cele mai noi și la modă creații.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *