Ce votaţi – Labă sau Muia?

Nu, nu închideţi pagina, chiar nu încerc să fiu porno în articol:) Pur şi simplu vă între la modul cel mai serios, voi pe cine aţi alege dintre:

Vasile Labă: candidat PDL la primăria din Bistriţa Bârgăului sau

008862020444151317

 

Marcel Muia, candidat PSD la primăria Chevereşu Mare?

Tot din ciclul “alegeri ca noi nu are nimeni”, citiţi la Portase ce ne promit candidaţii la alegeri. Eu unul l-aş vota pe ală care promite locuri de făcut sex:)) )))

Şi încă ultima cu electorale: Domnul Nicuşor Dan se consideră probabil un Gog al politicii. Deşi abia a strâns numărul de semnături ca să intre în cursă, are bani să îşi facă campanie în online, punând toate nevertebratele să scrie despre cum îl vor vota ei pe el…de aceea are şi 2-3% în sondaje.

Sursă foto: aici.

8 thoughts on “Ce votaţi – Labă sau Muia?”

  1. prostia e de multe feluri astia 2 depasesc orice limite, sa o ia ei la laba si muie, fomisti nesimtiti si jigodii! cit tupeu poti sa ai sa vii cu nume din asta la alegeri?

  2. Am cunoscut pe unul care se numea …Mucea..oricum mai de Doamne ajuta decat astia . Ce nu inteleg….hai cat au fost sub 18 ani treaca mearga , dar dupa 18 ani { cand au obtinut dreptul de a vota si de a fi …votati } nu puteau dracului sa-si schimbe numele : unul in…Labistain iar celalat in…Muianov ?! :satansmoking:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *