Ce trebuie sa stiti despre Funerare-Servicii.ro

O firma de servicii funerare va scuteste de multe lucruri neplacute cand va confruntati cu cele mai traumatizante pierderi din vietile dumneavoastra: moartea celor dragi! Celelalte se pot reface, dar viata nu mai poate fi restaurata. Cand stiti ca parintii, bunicii, fratele sau sora, sotia sau sotul pleaca pentru totdeauna, aveti nevoie de timp sa acceptati idea si nu va suprasolicitati dorind sa va ocupati singuri de inmormantare, din moment ce exista servicii funerare sector 5.
Iata ce trebuie sa stim despre profesionistii acestei firme:
-va ofera toata empatia si sprijinul lor ca sa faceti fata situatiei
-actioneaza rapid, eficient si in echipa. In maxim doua ore de la constatare decesului preiau mortul si il pregatesc la morga lor amenajata special cu apa curenta, mese din inox si camere frigorifice. Pregatirile se fac departe de privirile apartinatorilor pentru diminuarea suferintei.
-au in stoc sicrie de toate dimensiunile si preturile, unele de calitate foarte buna si lenjeriile necesare pentru fiecare in parte, dar si cruci inscriptionate. Nu este nevoie sa mergeti la cumparaturi in starea de tulburare in care va aflati

image9
-dupa spalare, imbalsamare, imbracare si toaletare, mortul este asezat in sicriu. Daca a fost o persoana cocheta puteti cere si cosmetizarea usoara a fetei
-de manipularea si trasportul sicriului se ocupa tot personalul firmei, la fel de certificatul de deces si adevarinta de inhumare
-pentru a veni in sprijinul tuturor familiilor (cu posibilitati financiare sau fara) firma pune la dispozitia clientilor mai multe pachete promotionale superavantajoase fiindca intr-un pret accesibil intra mai multe servicii, la unele pachete tot ceea ce presupune reagatirea trupului neinsufletit, manipularea acestuia si transferul de la domiciliu la capela sau la cimitir, dupa caz.
-exista sapte pachete promotionale, acestea fiind: domiciliu, 3600 de lei, pachet complet 4650 de lei, pachet spital 1600 de lei, pachet economic 1450 de lei, pachet pensionari 0 lei+cuponul de pensie, pachet incinerare 4100 de lei si pachet repatriere 3200 de lei.
-firma Servicii-Funerare.ro pune la dispozitia apartinatorilor singura Casa Funerara din Bucuresti , iar in zona de expunere a sicrielor exista peste 40 de modele din care clinetii pot alege. Exista de asemenea zona de primire client si consultanta, preturile fiind transparente. La cerere, firma ofera capela privata pentru priveghi, aceasta avand si o zona de utilitati in care se pot prepara ceai, cafea, iar in frigidere se pot pune alimentele perisabile cu care sunt serviti cei veniti la priveghi. Exista si grupuri sanitare suficiciente, curate si dotate cu tot ceea ce este necesar. Pentru ca viata continua, cei veniti la priveghi au si zone de relaxare, de fumat si li se asigura loc de parcare.
-clientii evalueaza la superlativ prestatia firmei, care ofera servicii funerare pe piata din Romania din anul 1998
Oamenii au retineri in a apela la o firma de servicii funerare in momentele de grea incercare fiindca au tot auzit ca serviciile oferite de acestea sunt scumpe, dar analizand tarifele prezentate mai sus cu atentie si raportandu-le la drumurile nenumarate pe care le-ar face apartinatorii sa puna totul la punct, ne-am da seama ca este mult mai scumpa o inmormantare pe cont propriu, decat una organizata de profesionisti. Firmele au sicriele echipate cu tot ceea ce este necesar, echipamentele de pregatire a decedatului la indemana, flota necesara relocarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p