Ce trebuie sa contina o carte de vizita de calitate?

Sa ai carti de vizita la un eveniment este aproape obligatoriu. Cartile de vizita sunt un instrument de marketing foarte eficient motiv pentru care aceasta trebuie utilizata de catre toti cei care vor sa se promoveze. Pentru ca rata de promovabilitate sa fie cat mai mare, va recomand carti de vizita Letterpress si Folio, care sa cuprinda informatiile despre posesor si firma pe care o reprezinta si urmatoarele elemente de identificare:

  • Numele firmei este cel mai important element ce trebuie sa se gaseasca pe o carte de vizita. Acest element trebuie sa fie cat mai vizibil pe cartea de vizita.
  • Datele de contact ale firmei sunt un alt element ce trebuie sa se gaseasca in componenta unei carti de vizita de calitate. Dintre datele de contact nu trebuie sa lipseasca adresa firmei, numarul de telefon al acesteia, adresa de e-mail, adresa web, persoana de contact precum si functia persoanei de contact.
  • O scurta descriere a afacerii ce se doreste a fi promovata este un alt element ce trebuie sa se gaseasca in componenta unei carti de vizita de calitate. Avand in vedere ca vorbim despre o carte de vizita, descrierea trebuie sa fie cat mai scurta insa concisa.
  • Sloganul dupa care se ghideaza activitatea promovata de catre cartea de vizita trebuie sa se numere printre elementele ce alcatuiesc cartea de vizita deoarece acest element ofera un plus de valoare.
  • Imaginea cu care se identifica afacerea este foarte importanta pentru procesul de marketing motiv pentru care aceasta trebuie sa se regaseasca in toate instrumentele de promovare, inclusiv pe cartea de vizta.

In concluzie, atunci cand avem nevoie de carti de vizita trebuie sa fim foarte atenti la modul in care acestea arata precum si la informatiile care sunt trecute in cadrul acesteia deoarece prin intermediul cartii de vizita se poate crea o imagine despre afacerea sau persoana care este trecuta pe respectiva carte de vizita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p