Ce te recomandă pentru Parlament? Vocea și talentul…la bisexuale

Ar spune unii și nu fără ceva adevăr. Zilnic, suntem asaltați de știri despre cum parlamentarul X sau Y și-a angajat nu știu ce talentată în funcția de consilier. Mulți ar spune că nu are de ce să fie treaba noastră, omul e liber să fie consiliat de cine vrea și să îl plătească cu cât de mult vrea.

Ei bine, nu e chiar așa, fie doar și dacă ne gândim la faptul că Parlamentul României nu se autofinanțează, ci este întreținut din bugetul statului, deci al nostru.

Politicienii români, dacă nu se plâng că nu își pot angaja neamurile (deși unii o fac chiar și fără a mai sta să se gândească la legalitatea acestui gest) sunt învățați, extrem de prost aș spune eu, să meargă pe principiul: angajez una care are țâțe și arată bine, până la urmă e doar consilier de imagine. Nimic mai greșit.

Așa s-a ajuns ca Parlamentul nostru să fie plin de bisexuale, de diverse fătuci care sun învățate doar cu podiumul de defilare și cu dormitorul. Dar care nu aduc nici un fel de plus valoare. Un prieten drag a postat astăzi o chestie pe care chiar nu am cum s-o contrazic, oricât de mult mi-aș dori.

Unul din lucrurile majore cu care USL a eșuat în a-și respecta promisiunile este dat de politica de cadre. Nu cu țâțe și buci schimbi ceva în țara asta. Ci cu mai mult creier.

s560x316_Alexandra_Rus În foto o avem pe Alexandra Rus, consilieră a deputatului PNL, Mircea Dolha.

Sursă foto: aici

5 thoughts on “Ce te recomandă pentru Parlament? Vocea și talentul…la bisexuale”

  1. Iancule ….in ritmul in care ” promovati ” tot curvetul din tara asta ,veti putea deschide cat de curand o mare Cruce de Piatra in loc de Catedrala…. Mantuirii Neamului ! Nu c-ar fi ceva rau { parca si Mona Musca pe cand era o infocata liberala sustinea ” proiectul ” respectiv } , insa ….faceti-o mai repede frate ca multi tipi isi cam epuizeaza ” resursele ” si trec pe …. pastile tip ” Ghencea ” !!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *